Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Németh Árpád Vénuszának vigalmi reneszánsza
2008. aug. 07.
A hatásmechanizmusok, azaz a különböző művek, korszakok és művészeti ágak egymásra hatásának vizsgálata a művészettörténet legizgalmasabb kérdései közé tartozik. Az időtengelyen való utazgatás, s a múlttal való efféle párbeszéd ugyanakkor a műtörténetnek nem csupán izgalmas, de egyúttal örök kérdése is. 
 ... bővebben » 
 
Olimpia rajzokban - ahogy nyolc ország diákjai látják
2008. aug. 05.
Különleges és érdekes színfoltja volt az idei Váci Világi Vigalom eseményeinek az a gyermekrajz-kiállítás, amely a váci Madách Imre Művelődési Központban nyílt meg július 25-én, pénteken. A tárlat a 2008. évi pekingi nyári olimpiai játékok apropóján meghirdetett gyermekrajz-pályázatra beérkezett alkotásokból állt össze. A rajzpályázatra nyolc országból várták a műveket. 
 ... bővebben » 
 
Kavicsok meséje és Gyerek beach
2008. júl. 22.
A hétvégén lesz a tizenhatodik Váci Világi Vigalom, amelyben a váci Tragor Ignác Múzeum is részt vesz különböző programokkal. Két kiállítást pedig rendkívüli, meghosszabbított nyitva tartással látogathatnak az érdeklődők. „Kavicsok meséje” címmel családi program várja az érdeklődőket a váci, Katona Lajos utcai Görög Templom kiállítóterme előtti udvaron július 26-án és 27-én, vagyis szombaton és vasárnap 15-18 óráig.
 ... bővebben » 
 
Albummal emlékeznek az elhunyt festőművészre
2008. júl. 17.
Vác város önkormányzatának képviselő-testülete ötszázezer forinttal járul hozzá egy kiadvány megjelentetéséhez. Az album a 2006-ban elhunyt Munkácsy-díjas váci festőművésznek és művészetoktatóként tevékenykedett Nagy B. István (képünkön) életművét dolgozza fel. Az önkormányzat művelődési és oktatási bizottságának korábbi határozatát július 10-én, csütörtökön hagyta jóvá a képviselő-testület.
 ... bővebben » 
 
Renaissance kiállítás a Vigalom tiszteletére
2008. júl. 05.
Váci képző-, és fotóművészek alkotásaiból nyílik kiállítás a Curia Galériában (2600 Vác, Március 15. tér 20.) 2008. július 18-án, pénteken 18 órakor. A tárlatot a XVI. Váci Világi Vigalom tiszteletére rendezi a Madách Imre Művelődési Központ - tudtuk meg Orvos András festőművésztől. A 2008. augusztus 11-ig látogatható tárlatot megnyitja: Dr. Molnár Lajos, Vác város alpolgármestere. Minden érdeklődőt szeretettel hívnak és várnak a művészek és a szervezők!
 ... bővebben » 
 
Utazás fotókon és előadáson keresztül
2008. máj. 29.
A Dunakanyar Fotóklub szervezésében május 30-án, pénteken 17 óra 30 perckor a váci Madách Imre Művelődési Központ 8-as termében Kádas Levente vetítettképes előadása tekinthető meg Erdélyi Utazás címmel.
 ... bővebben » 
 
Hárman a színek útján - tárlat a főtéren
2008. máj. 13.
Hárman a színek útján címmel nyílt csoportos kiállítás Hársfalvi Gabriella, Krupa Mária és Mucsi Erika munkáiból a váci Főtér Galériában május 3-án. A kiállítást Debreczeni Zsófia festőművész nyitotta meg. Mindhárman néhány évvel ezelőtt, a saját örömükre, hobbiszinten kezdtek festeni Debreczeni Zsófia rajzkörében, majd a festészet az életükben egyre fontosabb szerephez jutott.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 601 - 608 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat