Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Nemzeti ünnepre nemzeti borok - kóstolóval egybekötött tárlatvezetés a Váci Curia Bormúzeumban
2012. márc. 16.
A Váci Curia Bormúzeum 2012. március 15-én, 16-án és 17-én különleges múzeumlátogatásra invitálja az érdeklődőket. A tárlatvezetésen a látogatók megismerhetik a régi tokajik csodálatos világát. Megtudhatják például, hogy milyen lehet egy monarchiában vagy a Horty korszakban készült tokaji.
 ... bővebben » 
 
Vasárnap ismét vásár lesz Vácott
2012. márc. 14.
Mint minden hónap harmadik vasárnapján, így 2012. március 18-án is megrendezésre kerül az Országos Állat- és Kirakodóvásár Vácott, a Vásártéren reggel 6 órától egészen 13 óráig.
 ... bővebben » 
 
Vácott és Dunakeszin is aláírást gyűjt az LMP a népszavazáshoz
2012. márc. 08.
Dorosz Dávid, a Lehet Más a Politika (LMP) országgyűlési képviselője 2012. március 7-én, szerdán délután Vácott és Dunakeszin tartott sajtótájékoztatót annak apropóján, hogy a "Népszavazás 2012: Elég a kiszolgáltatottságból!" névvel indult kezdeményezés keretében a napokban Vácott és Dunakeszin is indul az aláírásgyűjtés.
 ... bővebben » 
 
Megtévesztőek az átlagadatok - oda kell figyelniük a vezetőknek!
2012. márc. 06.
"Számtalan munkáltató megtéveszti magát, amikor az átlagadatoknak hisz. Ugyanis jelentős különbségek tapasztalhatóak a gazdaságban akár a magyar és a külföldi tulajdonú, akár a fővárosi és a vidéki, avagy az eltérő vállalatméretű, sőt akár egyazon szektoron belül működő szervezetek esetében is" - hívta fel a figyelmet Dara Péter szakértő, a DEVISE Hungary ügyvezető igazgatójának. Különösen így van ez a bérek és juttatások tekintetében, amint azt a Nemzeti Üdülési Szolgálattal együttműködésben készített „Mi lesz a bérekkel és juttatásokkal 2012-ben?” című felmérése is mutatja.
 ... bővebben » 
 
Havi 15-20 ezer forinttal is nőhet a gázszámla az extrém hideg miatt
2012. febr. 06.
A jelenlegi extrém hidegben egy átlagos lakás fűtésköltsége havi 3-5 ezer forinttal, míg egy átlagos családi házé akár havi 15-20 ezer forinttal is emelkedhet, miközben a hagyományos technológiával épült családi házak átlagos energiaigénye megfelelő vastagságú és minőségű szigeteléssel akár 50-60%-kal is csökkenthető lenne. Éppen ezért érdemes megfontolni, hogy bankbetét helyett szigetelésbe fektessük pénzünket, hiszen ezzel a fűtési költségeink több mint felére csökkenhetnek. A magas fűtésszámlát az is indokolja, hogy a régióban Magyarországon a legdrágább a gáz.
 ... bővebben » 
 
Mindenszentek éjszakája - Halloween
2011. okt. 31.
Már maga az elnevezés is hatásos: amint elhangzik, mindenkinek valami rejtélyes dolog jut az eszébe. Bár hazánkban inkább Mindenszentek, vagy Halottak napjaként szerepel a köztudatban, ősidők óta több nemzet is ünnepként emlékezik meg október utolsó- és november első napjáról. Halloween ma már talán leginkább az amerikai filmeket juttatja eszünkbe, de nem szabad elfelejtenünk, hogy Magyarországon ezt a napot régóta szomorú, emlékezéssel teli napként tartjuk számon.
 ... bővebben » 
 
Uniós szinten kellene kezelni a demográfiai kihívásokat
2011. ápr. 05.
A magyar elnökség hangsúlyozni kívánja a családpolitika szerepét a demográfiai kihívások leküzdésében, jelentette ki Réthelyi Miklós a Nemzeti Erőforrás Minisztérium tárcavezetője (képünkön) az április elsején Gödöllőn, a család- és népesedéspolitikáért felelős miniszterek nem hivatalos tanácskozásán. Réthelyi Miklós emlékeztetett arra, hogy a magyar elnökség tematikus eseménysorozatot szentelt a demográfia és családpolitika kérdéskörének „Európa a családokért, a családok Európáért” címmel, ebbe illeszkedik a gödöllői informális találkozó is.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1841 - 1848 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat