Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A választókerületi elnök Új évi gondolatai
2008. jan. 01.
A Pest megyei 2-es számú választókörzetet magában foglaló váci, sződligeti és gödi választópolgárokhoz szól Bábiné Szottfried Gabriella, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség választókerületi elnökének sorai. A politikusasszony – aki Sződliget polgármestere is – szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelét az alábbiakban közöljük teljes terjedelmében.
 ... bővebben » 
 
Karácsonyi ünnepség ajándékosztással a kórházban
2007. dec. 23.
A Jávorszky Ödön Városi Kórház december 20-án, csütörtökön tartotta karácsonyi, évzáró összejövetelét. A kórház dísztermében megrendezett ünnepségen dr. Erős András főigazgató mondott köszöntőt, majd a rendezvényt dr. Molnár Lajos, a város alpolgármestere nyitotta meg.
 ... bővebben » 
 
Mézeskalácsok karácsonyra az ügynökségtől
2007. dec. 21.
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség NFÜ felajánlásával az idei karácsonyon – apró meglepetés kíséretében – összesen tizennégyezer darab „Új Magyarország" mézeskalács jut el ajándékként hátrányos helyzetű családokhoz. Az adomány elosztásában a Mikulásgyár, a Baptista Szeretetszolgálat által útjára indított „Tízezer Mosoly Karácsonyra" elnevezésű cipősdoboz-akció, valamint a Millenárison megszervezett „Segíts, hogy segíthessünk" című karácsonyi gyűjtések szervezői működnek közre – tájékoztatták szerkesztőségünket. 
 
Egymillió a váci Mobilitás hétért
2007. dec. 21.
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium díjában részesült a közelmúltban Vác város önkormányzata. Az egymillió forintból és oklevélből álló elismerést az ezévi Európai Mobilitási Hét és az Európai Autómentes Nap okán szervezett programokkal érdemelte ki a város. Erről Kiss János városi képviselő, a szeptemberben megrendezett program koordinátora tájékoztatta a helyi médiát december 19-én, szerdán sajtótájékoztató keretében.
 ... bővebben » 
 
Mikulás vitte a futók ajándékát a gödi otthonba
2007. dec. 21.
Több mint tíz éves hagyomány, hogy a Mikulásfutás versenyzői elhozzák a futóversenyre azokat a játékokat, amelyeket már nem használnak. Ezeket a verseny szervezői összegyűjtik, és Mikulás napján elviszik a gödi halmozottan sérült gyerekek otthonába. Bíró György ekkor ismét magára ölti a Mikulásruhát és barátaival, futókkal, valamint az Árpád Fejedelem Általános iskola tanulóival felkeresik a sérült gyerekeket.
 ... bővebben » 
 
Vasárnap gyújtják a negyedik gyertyát
2007. dec. 20.
A Kereszténydemokrata Néppárt váci szervezte ebben az esztendőben is várja a lakosságot advent négy vasárnapján a váci főtéri Fehérek templomának oldalánál. A karácsonyt megelőző adventi időszakban, mind a négy vasárnap meggyújtanak egy-egy gyertyát a koszorún. Most vasárnap, december 23-án a negyedik gyertya meggyújtására kerül sor.
 ... bővebben » 
 
Pályázati pénzből fejlődhet a váci gasztroenterológia
2007. dec. 20.
Nagyértékű ajándékot tehetnek a váci Jávorszky Ödön Városi Kórház gasztroenterológiai osztályának karácsonyfája alá. Dr. Szalóki Tibor osztályvezető főorvos (képünkön), dr. Liebhardt József főorvos és dr. Molnár Csaba adjunktus, a „Richter Gedeon a Magyar Egészségügyért” Közhasznú Alapítvány pályázatán műszervásárlás és kutatási tevékenység témakörökben a támogatási összegek maximumát– egyedüliként az országban -, mintegy két millió forintot nyertek osztályuk számára.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1913 - 1920 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat