Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Zamárdiban nyaraltak a rászoruló gyerekek
2008. júl. 16.
A váci önkormányzat a fenntartásában működő általános iskolás gyermekek számára az idén is szervezett tábort Zamárdiban. Az egy hetes tartalmas kikapcsolódáson negyvenhat, szociálisan hátrányos helyzetű kisgyermek vehetett részt június 27-e és július 3-a között. Mindegyik iskolás és a négy kísérő pedagógusok Balaton-parti nyaralását a város önkormányzata fizette. 
 ... bővebben » 
 
Kirándulás pályázati pénzből
2008. júl. 14.
A Nemzeti Civil Alapprogramhoz pályázott sikeresen a Szövetség Vácért Alapítvány. A pályázaton nyert négyszázezer forint révén lehetőség nyílt arra, hogy fogyatékossággal élő fiatalok, gyermekek számára egy napos kirándulást szervezzenek Ipolyszakállasra. A szlovákiai településre Vácról összesen ötven fő jutott el a Tabán utcai Fogyatékosok Napközi Otthonából, a Baptista Szeretetszolgálat által működtetett Szorgos Kezek Házából, valamint a Simon Antal Többcélú Közoktatási Intézményből.
 ... bővebben » 
 
Értékesíthető tudás kortól függetlenül
2008. jún. 30.
A Naszály-Galga TISZK (Térségi Integrált Szakképző Központ) a munkaerő-piaci igényekhez alkalmazkodó szakképzés mellett ősszel elindítja felnőttképzési programjait is, ezzel segítve a térség gazdasági fejlődését. Ebből az alkalomból egy Szakmajegyzék című kiadvány kerül az érdeklődők kezébe, amelynek célja, hogy rendszerezett áttekintést nyújtson a Naszály-Galga TISZK 2007/2008-ban végzett szakmafejlesztési munkájáról, és a lehető legtöbb információt kínálja fel az új, moduláris OKJ ide vonatkozó részeivel kapcsolatosan – tudtuk meg a PressInform-tól.
 ... bővebben » 
 
Konténermosás a lakótelepeken
2008. jún. 18.
A REMONDIS Duna Kft. ezúton értesíti Vác város polgárait, hogy idén ismét kimossa és fertőtleníti a városban a lakosság részére kihelyezett kerekes, billenő fedeles, 1,1 négyzetméteres hulladéktároló konténereket. Az akció 2008. június 23-án kezdődik és négy napon át tart – értesültünk a Kft. szóvivőjétől.
 ... bővebben » 
 
Nem támogatja a távhő díjának emelését a jobb oldal
2008. márc. 27.
Nem támogatja a Váci Távhő Kft. Által kezdeményezett áremelést a váci Összefogás frakció. Ezt Tomori Pál képviselő, frakcióvezető és Kriksz István képviselő jelentette ki azon a sajtótájékoztatón, amelyet kedden, március 25-én tartottak. Az áremelésről szóló előterjesztésről a most csütörtökön, március 27-én tartandó képviselő-testületi ülésen döntenek a városanyák- és atyák.
 ... bővebben » 
 
Ismét indul a Liliom Program
2008. jan. 30.
A rosszindulatú daganatos megbetegedések Magyarországon az összes haláleset mintegy egynegyedét okozzák. A méhnyakrák halálozás elkerülésének leghatékonyabb módszere a lakossági szűrővizsgálat. A rákbetegségtől félünk. Azt gondolnánk, hogy megelőzése érdekében bármire képesek lennénk. Sajnos nem így van. A méhnyakszűrésre invitáló meghívólevelet Magyarországon még ma is sokan figyelmen kívül hagyják.
 ... bővebben » 
 
Januártól a MÁK fizeti a családi támogatásokat
2008. jan. 18.
Ezév január elsejétől a száznál több főt foglalkoztató cégek dolgozóinak is a Magyar Államkincstár (MÁK) utalja a családi támogatásokat, így a jövőben számukra is kiszámíthatóbb és biztonságosabb lesz a támogatások kifizetése. A mostani változás csupán a családok harminc százalékát érinti, a családi támogatásban részesülők többségének ugyanis már eddig is az államkincstár utalta a támogatásokat. 
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1897 - 1904 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat