Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Tüzelőanyag izzott a váci cementgyárban
2012. aug. 09.
Mint arról tegnap, késő este beszámoltunk, mintegy ezer köbméternyi hulladék égett a váci cementgyár egyik raktárában. A mai napon a vállalat az eset kapcsán hivatalos közleményt tett közzé honlapján, melyet az alábbiakban idézünk.
 ... bővebben » 
 
Zajlik már a szennyvízcsatorna-rekonstrukció a Belvárosban - érvényben a forgalmirend-változás
2012. aug. 06.
Mint arról koábban már beszámoltunk, a DMRV Zrt. a tervek szerint 2012. július 30-a és 2012. szeptember 2-a között az üzemeltetésében lévő Vác, dr. Csányi László körúti szennyvízcsatorna rekonstrukcióját végzi. A munkálatok az elmúlt hét folyamán meg is kezdődtek, s ezzel egy időben életbe lépett az alábbiakban ismertetett forgalomkorlátozás.
 ... bővebben » 
 
Ma ismét Bolhapiac Vácott
2012. aug. 05.
A mai napon 10 és 14 óra között ismét Bolhapiac lesz a váci élelmiszerpiacon (Káptalan utca 3. / a Március 15. tér mellett). Legyen az régiség, ruha, könyv, műszaki cikk, játék - itt szinte minden megtalálható, megvásárolható! A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Mire figyeljünk, mit tegyünk a kánikula idején?
2012. aug. 03.
Tekintettel arra, hogy ismét nyakunkon a kánikula és az országos tisztifőorvos a mai naptól másodfokú hőségriasztást rendel el, ismét olvasóink elé tárjuk a Vác Katasztrófavédelmi Kirendeltség közelmúltban összeállított kiadványát, amelyben olyan hasznos tanácsokat és intelmeket olvashatunk amelyek figyelembe vételével remélhetőleg kevesebb kellemetlenséget okoz a napokban tapasztalható kánikula elviselése.
 ... bővebben » 
 
Mától kánikula - Másodfokú hőségriasztás van érvényben!
2012. aug. 03.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb előrejelzései szerint nagyon meleg, száraz idő várható az elkövetkező néhány napban. Míg a mai és a holnapi napon 25-26 fok körül alakul a középhőmérséklet, addig vasárnap már határozottabban erősödik a nappali felmelegedés. A hőség az előrejelzések alapján hétfőn tetőzik 27 és 30 fok közötti középhőmérséklettel. Az országos tisztifőorvos ma 0 órától egészen 2012. augusztus 7-én, kedden 24 óráig másodfokú hőségriasztást rendel el.
 ... bővebben » 
 
Változatlanul van urológiai szakrendelés a váci kórházban
2012. aug. 02.
- Az egészségügyi ellátási rendszer átszervezését követően gyakorlatilag a volt városi kórházakban megszűnt az urológiai ellátás. Ez sok félreértésre ad(ott) okot. Sokan azt gondolták, hogy így sem szakorvosi, sem aktív fekvőbeteg ellátást nem fog nyújtani a Jávorszky Ödön Kórház. Szerencsére, nem ez a valóság! A szakrendelés változatlanul, a korábbi rend szerint zajlik – tájékoztatta szerkesztőségünket levélben Bátori József a kórház Finanszírozási Informatikai és Betegdokumentációs osztályának vezetője.
 ... bővebben » 
 
A legvalószínűbb, hogy ezen a héten nem változik az üzemanyagok ára
2012. júl. 31.
Az elmúlt héten csökkentek a finomított termékárak, így lehetséges, hogy ezen a héten csökkennek az üzemanyagárak is - vélik egyes piaci elemzők. Mások viszont arra hívják fel a figyelmet, hogy a Mol az elmúlt hetekben az indokoltnál kisebb áremeléseket hajtott végre, így a mostani termékár-csökkenés miatt elképzelhető, hogy nem változnak az üzemanyagárak. A holtankoljak.hu piaci forrásokból származó értesülései jelenleg ez utóbbit támasztják alá.
 
<< Első < Előző 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1729 - 1736 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat