Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Egy Nap az Élet - ahogy Smál Gábor látja
2012. ápr. 11.
Egy Nap az Élet – ezzel a címmel hívja az érdeklődőket Smál Gábor, a váci Fónay Márta – HUMÁNIA – Társulat oszlopos tagja arra a képzeletbeli utazásra, amelyhez segítséget nyújtanak számára a magyar irodalom jeles költői, írói. Többek között Juhász Gyula, Petőfi Sándor, Kosztolányi Dezső és a 107 esztendővel ezelőtt született József Attila művei hangoznak el egy csokorba kötve, sajátos felfogásban, hagyományos hangvételben, illetve újszerűen értelmezve.
 ... bővebben » 
 
Eredményt hirdettek a tereprallye népszerűsítését célzó rajzpályázaton
2012. ápr. 06.
Kedden este a Barocco kávézóban megrendezésre került a Tereprallye témájában kiírt rajzpályázat díjkiosztója. A jó hangulatú eseményen, nem csak a nyertes pályázók, de minden pályázaton induló művészpalánta ajándékkal térhetett haza. A pályázat ötlete Horváth Lajos (Laller) fejéből pattant ki, melynek célja a gyerekek rajzain keresztül a Tereprallye bemutatása, és azon réteg figyelmének felkeltése, akik eddig nem érdeklődtek a sportág iránt.
 
 ... bővebben » 
 
Örkény István születésének századik évfodulójára
2012. ápr. 04.
A váci ARCUS Kiadó "Kétpercesek - Hommage Á Örkény" címmel emlékalbumot jelentet meg Örkény István születésének századik évfordulója alkalmából. A száz "egyperces" novellát és száz kiváló, kortárs művész egy-egy illusztrációját tartalmazó kötetet Sándor György humorista mutatja be 2012. április 5-én, délután 3 órakor a Petőfi Irodalmi Múzeumban (1053 Budapest, Károlyi utca 16.), az "Örkény 100" kiállítás megnyitó programsorozatának keretében. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak!
 
Vasba öntött történetek a Váci Értéktárban
2012. ápr. 03.
2012. március 30-tól látogatható a Váci Értéktár "Vasba öntött történetek – Öntöttvasművesség Közép-Európában" című állandó kiállítása. A tárlatot a fenti napon Fördős Attila, Vác város polgármestere nyitotta meg.
 ... bővebben » 
 
Vászonra festett emberi kapcsolatok
2012. ápr. 02.
A Pest Megyei Múzeumok Igazgatósága váci Tragor Ignác Múzeuma minden érdeklődőt szeretettel vár Tóth Angelika festőművész kiállításának megnyitójára 2012. április 3-án, kedden 17 órai kezdettel a Görög Templom Kiállítóterembe (Vác, Március 15. tér 19.).
 ... bővebben » 
 
Zórád Ernő emlékkiállítás a könyvtárban
2012. ápr. 02.
Zórád Ernő örököseivel, Ipolyság várossal és Balassagyarmattal együttműködve nyitja meg áprilisi kiállítását a Katona Lajos Városi Könyvtár. Az életében és halála után is ismert, népszerű művész (akvarellista, diafilm - és képregényrajzoló, festőművész) munkáin sokan felnőttek. "Vándorfestőként" sokan találkozhattak vele a Tabánban. Megörökítette az Ipolyt és a Dunát, továbbá Irodalmi arcképcsarnokot is hagyott ránk.
 ... bővebben » 
 
A Dunakanyar rangadója
2012. márc. 30.
Az IGP Hungary-Váci KSE-Taxi2000 ifjúsági és felnőtt csapata az NB I/B tavaszi szezonjának következő fordulójában a hétvégén hazai pályán, a váci sportcsarnokban fogadja a Szentendrei KC ifjúsági és felnőtt csapatait.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 569 - 576 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat