Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Holnaptól négy napon át tart a tűzijáték vásár
2018. dec. 27.
Sokaknál hagyomány, hogy különböző pirotechnikai eszközök felhasználása kíséretében búcsúztatják az óévet és köszöntik az újat. Számukra jó hír, hogy holnap reggel Vácott is megnyitnak a tűzijátékokat árusító helyek. Bár az úgynevezett kis tűzijátékok körébe tartozó egyéb pirotechnikai termékek mellett már a kettes és hármas kategóriába tartozó, nagyobb rakétákat is megvásárolhatják magánszemélyek (csak és kizárólag december 28. és 31. napja között), felhasználni viszont csak és kizárólag december 31-én 18 órától január 1-jén 6 óráig szabad. Az elárusítóknak pedig forgalmazási engedéllyel kell rendelkezniük.
 ... bővebben » 
 
Hogyan készítsük fel a téli üzemmódra az építőgépeket?
2018. dec. 23.
Ahogy a tél közeledtével az autókra, előkerülnek a téli gumik és jobb esetben téli ablakmosóval is feltöltjük, ugyanúgy a munkagépeket is fel kell készíteni a télre. Ez azért fontos, mert így csökkenthetjük az esetleges állásidőt és sok pénzt takaríthatunk meg a javításokon. A Terra Hungária Építőgép Kft. segítségével most adunk néhány jó tanácsot, hogy gépeik üzembiztosak lehessenek a hidegben is.
 ... bővebben » 
 
Munkát kínált a hajléktalanoknak egy budapesti étterem - Elindult a "Kerülj Vissza Mozgalom"
2018. dec. 18.
2018. december 17-én, hétfőn a budapesti Menza Étterem adventi ebédre hívott meg hajléktalanokat. A fedél nélkülieknek azonban nemcsak enni adtak... Vidák László tulajdonos meg akarta mutatni a hajléktalanoknak, hogy milyen munkát végeznek ott, és felajánlotta nekik, hogy dolgozzanak nála, amennyiben lehetőséget látnak rá. Az esemény egyben indító programja volt az úgynevezett "Kerülj Vissza Mozgalom"-nak, amelynek célja a hajléktalansággal élők visszavezetése a munka világába és integrálása a társadalomba. A kezdeményezés már most sikeresnek mutatkozik - a jelen lévő fedél nélküliek közül többen is jelentkeztek a felajánlott éttermi munkákra.
 ... bővebben » 
 
Tervezzünk egyedi tokot LG telefonunkra
2018. dec. 16.
Néhány nap és itt a karácsony és még nincs ötleted, hogy mivel lepd meg a szeretteidet? Kellene valami egyedi, de mégis, a mindennapokban hasznos ajándék? Nincs időd utána rohangálni és egy boltban válogatni? Jó hírünk van, mi már meg is találtuk a kreatív ajándékot!
 ... bővebben » 
 
Zajlik már a vásár
2018. dec. 16.
Mint minden hónap harmadik vasárnapján, így a mai napon is megrendezésre kerül az Országos Állat- és Kirakodóvásár Vácott, a Vásártéren reggel 6 órától egészen 13 óráig. A vásár szervezője, a Vác Piac Kft. mindenkit szeretettel vár az eseményre.
 
Közös képviselők decemberi összejövetele
2018. dec. 12.
A Váci Közös képviselők Klubja (VKK) 2018. december 17-én, hétfőn 17 órai kezdettel tartja soron következő összejövetelét Vácott, a Madách Imre Művelődési Központban - tudtuk meg Hajdu Sándortól, a Klub elnökétől. Az eseményre minden érintettet szeretettel várnak.
 ... bővebben » 
 
Az adventi koszorú
2018. dec. 10.
Adventkor a 19–20. század óta szokás koszorút készíteni. Az adventi koszorú ősét 1839-ben Johann H. Wichern német evangélikus lelkész készítette el: egy felfüggesztett szekérkeréken 24 gyertyát helyezett el, melyek közül minden nap eggyel többet gyújtott meg Karácsonyig.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 1893

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat