Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Parádés program az új Filharmónia bérletben!
2017. szept. 17.
A nyáresti lelki felüdülést adó OrgonaPont sorozat váci sikerei után ősszel új bérletlehetőséget nyit a Filharmónia Magyarország: a Váci Civitas Szimfonikus Zenekar társszervezésében zenei versenyek díjazottjait sikerült a váci közönség számára megnyerni. A négyalkalmas bérlet parádés műsorokkal és patinás helyszíneken várja a zenekedvelőket szeptembertől áprilisig!
 ... bővebben » 
 
Vác újabb izgalmas programsorozat otthona lesz
2017. szept. 11.
A kulturális pezsgéséről ismert Vác újabb izgalmas programsorozat otthona lesz a 2017-2018-as évadban. A nyári Régi Zenei Napok sikere után a Filharmónia Magyarország első alkalommal indít négy alkalmas bérletet olyan kiválóságok szereplésével, mint Miklósa Erika és nemzetközi versenyek japán és lengyel győztesei!
 ... bővebben » 
 
Kis Domonkos Márk maradt a Váci Dunakanyar Színház ügyvezetője
2017. júl. 22.
A Váci Dunakanyar Színház ügyvezetői posztjára még áprilisban írtak ki pályázatot. A felhívásra csak a korábbi igazgató, Kis Domonkos Márk nyújtotta be a pályázatát, melyet az elbírálási eljárás részeként egy szakmai bizottság is véleményezett. A szakmai bizottság ülésére 2017. június 6-án került sor a Váci Polgármesteri Hivatalban. A bizottság tagjai, Laklóth Aladár (miniszteri delegált), Fekete Péter (Színházművészeti Bizottság), Halasi Imre (Színházművészeti Bizottság), Nagy Judit (Színházművészeti Bizottság), Oberfrank Pál (Színházművészeti Bizottság), Dr. Ráksi Katalin (SziDoSz), Kovács Ágnes (Önkormányzati Képviselő), Kriksz István (Önkormányzati Képviselő) egyhangúlag támogatták Kis Domonkos Márkot.
 ... bővebben » 
 
A hangszerek királynője a templomok hűvösében
2017. júl. 22.
A Filharmónia Magyarország által szervezett OrgonaPont egy nem mindennapi koncertsorozat, mely magában rejti a nyár könnyedségét és különleges hangulatát. Bérletes koncertjeik megszokott helyszíneit ezúttal meseszép templomok belső tereire cserélték. Az orgonamuzsikára épülő koncertek felemelő nyáresti élményeket kínálnak a tartalmas kikapcsolódásra vágyó közönség számára, a templomok hűvösében.
 ... bővebben » 
 
Ingyenes Koncert Fesztivál a váci Székesegyházban
2017. júl. 04.
Július 4-én és 5-én, azaz ma és holnap Ingyenes Koncert Fesztivál lesz a váci Székesegyházban. Az esemény keretében fellép a Sherborne Girly és a Hills Road College, Cambridge. A részletes programot az alábbiakban közzétett plakáton láthatják Olvasóink.
 ... bővebben » 
 
A gregorián ének ünnepe Vácon
2017. júl. 03.
Vác néhány napra ismét Közép-Európa gregorián fővárosává lesz! 2017. július 6-9. között, immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Gregorián Társaság és a Váci Egyházmegye szervezésében Vácott a Váci Nemzetközi Gregorián Fesztivál.
 ... bővebben » 
 
Világhírességek Vácon: grandiózus Händel előadás a Nagyboldogasszony Székesegyházban
2017. jún. 30.
Hol incselkedő, hol drámai barokk muzsika hangjai hívogatnak június 24-től július 1-ig a városban első ízben rendezett Régi Zenei Napok keretében. A Filharmónia Magyarország szervezésében énekmesterek és karmester nagyságok avatnak be a középkortól Bach haláláig tartó historikus zene időszakának titkaiba.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat