Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Parádés program az új Filharmónia bérletben! Nyomtatás E-mail
2017. szept. 17.
A nyáresti lelki felüdülést adó OrgonaPont sorozat váci sikerei után ősszel új bérletlehetőséget nyit a Filharmónia Magyarország: a Váci Civitas Szimfonikus Zenekar társszervezésében zenei versenyek díjazottjait sikerült a váci közönség számára megnyerni. A négyalkalmas bérlet parádés műsorokkal és patinás helyszíneken várja a zenekedvelőket szeptembertől áprilisig!



Szamosi Szabolcs orgonaművész, a Filharmónia Magyarország ügyvezető igazgatója az újonnan induló Filharmónia bérlet kapcsán kiemelte: „Vác igen különleges helyet foglal el a Filharmónia Magyarország idei programtervében. Nemcsak az OrgonaPont sorozat látogatott el másodszor a városba, de a júniusi Régi Zenei Napokat is hatalmas érdeklődés és lelkesedés várta. Az idei évadban négyalkalmas bérletet nyitunk olyan kiválóságok szereplésével, mint Miklósa Erika és nemzetközi versenyek japán és lengyel győztesei.”



A Vác Civitas Szimfonikus Zenekar együttműködésével létrejött Filharmónia bérletsorozatban szeptember 23-án este 19 órától évadnyitó koncert keretében a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar Hӓndel és Haydn műveket szólaltat meg Sándor Bence vezényletével a Szűz Mária Plébánia Fehérek templomában. A váci Bartók–Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola Cs. Nagy Tamás Hangversenyterme pedig november 25-én este hét órától Ábrahám Márta és a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar koncertjére várja a zeneszeretőket Brahms és Beethoven népszerű műveivel. Ugyanez a helyszín március 2-án 19 órai kezdettel Gálakoncerten üdvözli a neves nemzetközi versenyek győzteseit. Sakata Tomoki zongoraművész a Liszt Ferenc Zongoraverseny, Tomasz Daroch gordonkaművész a Pablo Casals-verseny, továbbá Sylvia Olszynska (szoprán) énekművész a Marton Éva Énekverseny győzteseként mutatkozik be a váci közönségnek igazán parádés programmal. Tomoki Sakata elárulta, milyen műsorral készül az évadra: „Liszt mellett a 2018-as Debussy-év tiszteletére a francia zeneszerő is kiemelkedő szerepet kap a repertoárban, és az egyik legnevesebb japán kortárs komponistától, Takemitsu-tól is hozok darabokat. Japánként nagy örömmel hozom el Magyarországra honfitársam melódiáit!”
Boccherini, Grieg és Händel művei mellett Bach remeke, a III. Brandenburgi verseny (G-dúr) pedig a Liszt Ferenc Kamarazenekar és Miklósa Erika tolmácsolásában csendül fel a Madách Imre Művelődési Központ Színháztermében április 14-én este 19 órai kezdettel, Tfirst Péter hangversenymester vezetésével. Ne feledjék, a Filharmónia Magyarország először indít váci bérletet! Legyenek részesei elsőrangú koncertélményeknek patinás helyszíneken, parádés előadókkal!

Jegyek és bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország budapesti irodájában (1094 Budapest, Páva utca 10–12., T: +36 1 302 4961), Vácon a Madách Imre Művelődési Központban, a Tourinform irodában, a www.jegymester.hu oldalon, valamint az ismert jegyirodákban.  A helyszín-, szereplő- és műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! További információ a www.filharmonia.hu honlapon található.
 
 
Megosztás
 




 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat