Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A váci színház sikere a 27. Lembergi Arany Oroszlán Fesztiválon
2016. okt. 04.
Lembergben idén 27. alkalommal került sor az Arany Oroszlán Fesztiválra, melynek a Yaroslav Fedoryshyn által vezetett Voskresinnia Színház adott otthont szeptember 17. és október 2. között. A fesztivált először 1987-ben rendezték meg.
 ... bővebben » 
 
Tudunk-e ma magyarul?
2016. szept. 28.
2016. szeptember 29-én, csütörtökön 17 órai kezdettel a váci Katona Lajos Városi Könyvtárban (Vác, Budapesti Főút 37.) Dóra Zoltán Lőrincze-díjas váci nyelvész "Nyelvőrségen a Dunakanyarban" című könyvének bemutatóján kiderül. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak!
 
Álló tapssal ünnepelte a kassai fesztiválközönség a váci színház produkcióját
2016. szept. 13.
Lengyelországból, Csehországból és Szlovákiából érkeztek társulatok arra az ötnapos szemlére, amelynek a Kassai Állami Színház adott otthont szeptember 7-11. között. A Közép-Európai Színházi Fesztivál keretében tíz társulat előadását láthatta a közönség, köztük a Váci Dunakanyar Színház és a budapesti Nemzeti Színház koprodukcióját, az Yvonne, burgundi hercegnő című előadást.
 ... bővebben » 
 
Budapestre érkezik az eredeti Macskák musical
2016. szept. 09.
Budapestre érkezik világturnéja során az eredeti legendás angol Macskák musical, amelyet Trevor Nunn rendezett, és amely 30 évig a londoni West End, a New York-i Broadway és sok más város legsikeresebb musical produkciója volt, Cameron Macintosh és Andrew Lloyd Webber produkciós cége a Really Useful Group produkciójában. A mostani produkció plusz meglepetést is tartogat a Macskák rajongóinak, ugyanis két új meseszép dalt írt a zeneszerző, Andrew Lloyd Webber.
 ... bővebben » 
 
Tartalmas színházi évad indul Vácon
2016. szept. 09.
Szeptemberben a legtöbb színház megkezdi új évadát. Nincs ez másképp a Váci Dunakanyar Színházban sem. Rövid szünet után újult erővel dolgoznak a színház munkatársai, hogy idei évadukban még több előadással és bérlettel, színes kínálattal, és a megszokott minőséggel várják a színházba járó közönséget.
 ... bővebben » 
 
Jubileumi kiállítás megnyitó Csörögben
2016. szept. 08.
Pantali Sándor művésztanár közel 20 éve él Csörögben, ahol a közösségi élet egyik tevékeny alakítója. Idén először, Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester és Iványi Irén művelődésszervező felkérésére, a Csörögi Kulturális Napok nyitó rendezvényeként, kiállítása nyílik a Csörögi Művelődési Ház és Könyvtárban rendezésében.
 ... bővebben » 
 
Colors of Music - Szentpéteri Csilla & Band koncertshow
2016. szept. 03.
Vérpezsdítő ritmusok, LED-falakra komponált lélegzetelállító látványvilág, mediterrán hangulat! Szenvedélyes, temperamentumos dallamok, brilliáns gitár-zongora-jazz trombita hangszerpárbajok! Fergeteges zenei utazás egy izgalmas Zongorabolygóra, kitűnő zenésztársak közreműködésével. Gondolná bárki, hogy ha Vivaldi, Mozart ma élne, rockgitárt kapna a kezébe? Hogy Paganini, Rossini a latin zenék vérpezsdítő életörömével, Liszt a jazz játékosságával fűszerezné meg műveit, Csajkovszkij blues, Beethoven elementáris rockstílusban alkotna, Monti igazi talpalávalót komponálna? Igen! Szentpéteri Csilla bebizonyítja, hogy mindez lehetséges, nem is akármilyen módon! Utánozhatatlanul!
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat