Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Hírarchívum
Tragikus ütközés
[ Útinform ]
2004. okt. 31.
A 2/A jelzésű út elágazásától, mintegy három kilométerre Dunakeszi felé, egy sódert szállító Mercedes kamion és egy Toyota személyautó ütközött össze frontálisan. A karambolban a Toyota vezetője és utasa is olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Mercedes nyerges vontató sofőrje nem sérült meg a balesetben.
 
Catherine-nak visszaszólt a sztriptízbár
[ Sztár Világ ]
2004. okt. 31.
Ahogy arról az Uno.hu néhány nappal ezelőtt beszámolt, Catherine Zeta-Jones igencsak kiakadt, amikor tudomására jutott, egy sztriptízbár többek között a ő fotójával csábítja kuncsaftjait. A színésznő jó szokásához híven, rögvest perrel fenyegette meg a Spice House névre hallgató klubot, ám annak tulajdonosa cseppet sem rémült meg a walesi szépségtől, sőt…
 ... bővebben » 
 
Megújult a radiológia
[ Események ]
2004. okt. 31.
November elsejével megkezdi működését a kórházban az ország második teljesen digitalizált radiológiai osztálya. A kórház által kiírt pályázat nyertese, a Labscreen Kft. két hónap alatt megújította az egész részleget, új bútorzattal látta el, korszerű klímaberendezést szerelt fel. A közel félmilliárd forintos beruházás eredményeként, világszínvonalú gépparkkal rendelkezik a váci kórház, megszűnik a hagyományos röntgenkép-készítés és tárolás, az adatok digitalizálva tárolhatók. Az ünnepélyes átadáson Székely Mária, az osztály vezetője mutatta be a korszerű, gyors spirál komputertomográfot, a röntgencsöves felvételi munkahelyeket, az univerzális traumatológiai röntgent, a két nagy teljesítményű ultrahang-berendezést, a két mobil röntgent, valamint a digitális radiológiai és képátviteli rendszert.
 
Kéglit vagy életet!
[ Kék hírek ]
2004. okt. 31.
Több szövevényes és hátborzongató lakásmaffiaügyet derítettek fel a napokban a váci zsaruk, amelyek hátterében egy mindenre elszánt, csörögi házaspár áll. A gyanú szerint nehéz sorsú, magányosan élő embereket vertek ki az otthonukból. A férj, L. László (36) világéletében bűnözésből tartotta fenn családját. Próbálkozott már csoportosan elkövetett rablással, lopással, súlyos testi sértéssel elkövetett zsarolással, mégsem lett dúsgazdag. A keménykötésű családfenntartó dolgozni nem szeretett, ám a gyerekei enni kértek, és az asszony sem szégyellte nyaggatni egy-egy tetszetős ruhadarabért, arany ékszerért. Így hát L. László – szavait idézve – „csalni kényszerült”, és a házastársi munkamegosztás szellemében bevonta nejét is a sáros ügyletekbe.
 ... bővebben » 
 
Magyar protestáns önazonosságunk az új Európában
[ Egyház ]
2004. okt. 31.
Dr. Kozma Zsolt, a Kolozsvári Református Teológiai Akadémia professzorának előadása 2004. október 24-én, a Budapest Kongresszusi Központban megrendezett Protestáns Kulturális Esten. Előzmények: Magyarország az Európai Unió küszöbén, ennek következménye református identitásunkra nézve. Önazonosság és küldetés. Kolozsvár, 2001. 163-172., Erdélyi egyházaink és az Európai Unió. Az Út 2003. 145-154.
 ... bővebben » 
 
Középiskolai osztálykirándulások támogatása
[ Oktatás ]
2004. okt. 31.
A Magyar Köztársaság Oktatási Minisztériumának Határon Túli Magyarok Főosztálya és a Márton Áron Szakkollégium pályázatot hirdet a Julianus Testvériskola Program keretében középiskolai osztálykirándulások támogatására. A pályázat beadási, ill. postai beérkezési határideje: 2004. november 15.
 ... bővebben » 
 
Kőkapu-avató
[ Események ]
2004. okt. 10.

A Kőkapu átadása alkalmából városunk önkormányzata ünnepi műsort rendez november 5-én, pénteken – derül ki a hivatal által kiadott ünnepi meghívóból. A város egyetlen állami tulajdonban lévő, immár kettőszáznegyvenedik évfordulóját ünneplő műemlék megújulásának tiszteletére a beszédek mellett történeti előadást és komolyzenei koncertet is tartanak, majd este 18 órakor a Nox együttes fergeteges koncertjével zárul az ünnepség.

 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1401 1402 1403 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9808 - 9814 / 9816





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat