Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Hírarchívum
Pest Megyei Pedagógiai Nap
[ Oktatás ]
2004. nov. 10.

A Nemzeti Tankönyvkiadó Rt. és a váci Földváry Károly Általános Iskola szervezésében 2004. november 17-én Pedagógiai Napot tartanak a Nagymező utca 14. szám alatt. Ez a nap a pedagógusoké, amely hivatalosan egy nap szünet a diákok számára. A tanáraitok azonban ezen a napon sem pihennek. A különböző módszertani előadásokon a legújabb információkat igyekszenek begyűjteni a diákok hatékonyabb oktatása érdekében

 ... bővebben » 
 
Pest Megyei Média Tér/Kép
[ Programelőzetes ]
2004. nov. 08.
A fenti címmel rendez médiakonferenciát Pest Megye Önkormányzata november 25-én, 10 órai kezdettel a Megyeháza dísztermében (1052 Budapest, Városház utca 7.) A rendezvényre minden Pest Megyében tevékenykedő médiát szeretettel várnak.
 ... bővebben » 
 
Koncz Zsuzsa Vácon koncertezik
[ Programelőzetes ]
2004. nov. 07.
A hazai könnyűzenei élet egyik kiemelkedő egyénisége, Koncz Zsuzsa december 13-án, hétfőn Vácott koncertezik, 19 órai kezdettel. A neves művésznő Madách Imre Művelődési Központban történő fellépésére az idei Eu-tour keretében kerül sor. A decemberi koncertre belépőjegyek már kaphatóak 2500 forintért. Az egykori Ki-mit-tud-győztes énekessel legutóbb 2003-ban találkozhatott a váci közönség.
 
Little Miss Hungary
[ Események ]
2004. nov. 06.
Idén először kerül megrendezésre a Miss Little Hungary elnevezésű gyermekszépségverseny a Screenmodels szervezésében. A December 5-én tartott rendezvény helyszíne Vác város Sportcsarnoka, ahol a szépségen túl a gyermekek tehetségét is értékelik. Tehát nem csupán a szépség számít majd, hanem az összkép. Az egész napos rendezvényen rengeteg sztár fellép majd és az esti órákban gyermekdiszkóval örvendeztetik meg a gyerekeket.
 ... bővebben » 
 
Megújul a Vörösmarty tér
[ Útinform ]
2004. nov. 05.

A közlekedés biztonságosabbá tételét és a balesetek elkerülését célozza a deákvári templomnál az a gyalogátkelőhely, amelynek kialakítása néhány napon belül befejeződik. A Vörösmarty térnél a zebrákon kívül parkolóhelyeket is létesítenek - mondta érdeklődésünkre Tóth Árpád, városi képviselő. Az érvényben lévő szabályoknak megfelelően a gyalogátkelőhelynél lámpákat is elhelyeztek, hogy a fehér csíkok sötétben és rossz látási viszonyok között is érzékelhető legyen.

 ... bővebben » 
 
Egyelőre nem született döntés a Magyar Hírlap sorsáról
[ Sztár Világ ]
2004. nov. 04.
A Ringier Kiadó tegnap még nem tudott érdemben válaszolni a Magyar Hírlap szerkesztőségének ajánlatára. A szerkesztőség ugyanis vállalta, hogy akár ingyen is hajlandó dolgozni, ha a kiadó nem szünteti meg hétfőtől a Hírlap megjelenését, hanem a megjelentetési jogokat meghatározott időtartamra átruházza a szerkesztőségre, és vállalja a megjelenés béren felüli működési költségeit.
 ... bővebben » 
 
Vacsora Détár Enikő színművésznővel
[ Programelőzetes ]
2004. nov. 04.
Détár Enikő színművésznő zenés, táncos műsora mellett költhetnek el egy kellemes vacsorát azok a kedves vendégek, akik november 27-én 19 órától ellátogatnak a Kőkapu Étterembe. A műsor az Őszi Művészeti Hetek zárása is egyben. Az előadás után a jó hangulatról a La Banda együttes gondoskodik. A belépőjegyek ára: 3.800,- forint, amely tartalmazza a műsor és a vacsora árát. A jegyek megvásárolhatók a Madách Imre Művelődési Központban, a Tourinform Irodában és a Kőkapu Étteremben.
 
<< Első < Előző 1401 1402 1403 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9801 - 9807 / 9816





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat