Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Adatkezelésről Nyomtatás E-mail


A személyes adatok tekintenében az alapítók és szerkesztők - név szerint: Kovács Gábor - az 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva járnak el, valamint figyelembe veszik az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről rendelkezéseit, illetőleg az „ONLINE PRIVACY ALLIANCE” ajánlásait.

Az alapítók és szerkesztők a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül - jogszabályi kötelezettség hiányában - harmadik személynek nem adják át.

A Vác Online portál egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, adatfileokat helyezünk el az Ön számítógépén ('cookie'). Ennek megtörténtéről Ön a Vác Online részéről nem kap további értesítést. Az adatfileok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek. Az adatfileokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat. Ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

A Vác Online portálra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, mely kizárólag a Vác Online portál fejlesztése érdekében kerül felhasználásra. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

Az alapítók és szerkesztők az adatok tárolásánál a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzák annak érdekében, hogy az adatok illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

A rögzített adatokból statisztikai összegzés készítésére kerül sor. Ezen kimutatások végeredménye csak statisztikai formában készülhet el, mely nem alkalmas egyedi azonosítókhoz való kapcsolásra.

Az alapítók és szerkesztők – a fentebb említett statisztikai adatokat kivéve – harmadik fél részére semmilyen formában nem szolgáltatnak ki adatokat.

A Vác Online tartalmaz hivatkozásokat más oldalakra is, ezen oldalak adatközléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokban való eljárásáért az alapítók és szerkesztők semmilyen felelősséget nem tudnak vállalni.

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat