Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Jogi nyilatkozat Nyomtatás E-mail


A látogatás feltételei

A Vác Online portál látogatói elismerik és a nyilatkozatban foglalt feltételeket magukra érvényesnek tekintik. A honlapon közölt adatok megtekintéséhez regisztrációra, belépési névre, jelszóra vagy egyéb engedélyre nincs szükség.


Szerzői jogok, hivatkozás a honlapra

A Vác Online portálon található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a ??? kizárólagos tulajdonát képezik, kivéve ahol van utalás az információ, kép forrására.
A portálon megjelenő írások utánközléséhez a portál szerkesztői hozzájárulnak abban és csak abban az esetben, ha az utánközlő/hírgyűjtő maximum a címet és a cikk bevezető szövegrészét veszi át, jeleníti meg, majd linkkel utal annak a Vác Online portálon elérhető bővebb tartalmára.

A honlap főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek abban az esetben helyezhetők el, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással és további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy a Vác Online weboldal valamely más weboldal részeként jelenjen meg.


A felelősség korlátozása

A honlapon másodlagosan - forrásmegjelöléssel - közölt adatokért, azok pontosságáért az alapítók és szerkesztők felelősséget nem vállalnak. Némelyik fotó csak a cikk illusztrálására szolgál, nem biztos, hogy ugyanarról szól, mint a cikk.
A honlap látogatása feltételezi a látogató részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. Az alapítók és szerkesztők nem felelősek semmilyen kárért, amely a honlaphoz való csatlakozás miatt következett be, továbbá az alábbiakban felsorolt pontokban foglaltak szintén az alapítók és szerkesztők felelősségi körén kívül esnek:

– Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap akadálytalan működését és a vásárlást.
– Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
– Bármely levél – függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett – elvesztése.
– Bármely szoftver nem megfelelő működése.
– Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
– A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
– Az alapítók és szerkesztők nem vonhatók felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen –eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll (vis maiornak minősül különösen: sztrájk, elemi csapás, egyéb ellenállhatatlan erő).

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat