Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Hírarchívum
Adventi hangverseny
[ Kultúra ]
2004. nov. 19.
A váci Madách Imre Művelődési Központban november 27-én, szombaton 19 órai kezdettel adventi hangversenyt adnak a helyi Pikéthy Tibor Zeneművészeti Szakközépiskola művésztanárai. Az Őszi Művészeti Hetek című programsorozat részét képező igényes, kulturális, zenei koncerten Bogányi Gergely Kossuth –díjas zongoraművész, Vác város díszpolgára és a Sződligeten élő Molnár András Kossuth díjas érdemes művész, operaénekes működik közre. A koncertre belépőjegyek már vásárolhatóak a művelődési központ információs pultjánál.
 
Akadálymentes városháza
[ Események ]
2004. nov. 19.
Néhány napja már a kerekesszékes mozgáskorlátozottak, a babakocsis kismamák és az idős emberek számára is megközelíthető a váci polgármesteri hivatal. Az ügyintézés szempontjából fontos irodákba ilymódon már nem okoz problémát a bejutás. Az önkormányzat az idei költség­vetés­ben, mintegy ötven millió forintot biztosított az okmányiroda és a polgármesteri hivatal aka­dály­­mentesí­tésére.
 ... bővebben » 
 
Tovább bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum
[ Kultúra ]
2004. nov. 18.
A Szentendre határában fekvő, több mint 60 hektáros Szabadtéri Néprajzi Múzeum évente 180-200 000 látogatót fogad. A megalapítása óta folyamatosan épülő múzeum végleges formájában Magyarország jellegzetes népi építészeti zónáit mutatja majd be kilenc tájegységében. Az eredeti helyükön lebontott és a múzeum területére áttelepített épületekből mára már felépült és látogatható a Felső-Tiszavidék, Kisalföld, Nyugat-Dunántúl és Bakony, Balaton-felvidék tájegység.  Folyamatosan épül az Alföldi mezőváros, 2001 végétől pedig nagy ütemben zajlik a Dél-Dunántúl tájegység építése is (nyitás 2005-ben).
 ... bővebben » 
 
Vallási részleg a Lyra Könyvesházban
[ Egyház ]
2004. nov. 18.
Szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani a  Lyra Könyvesház legújabb részlegét, ahol az érdeklődők vallási témájú könyvek széles választékából válogathatnak a folyamatosan bővülő kínálat mellett. Néhány a már megtalálható irodalmak közül: Nyolc Boldogság Katolikus Közösség, Jó Hír, Agapé, Harmat, Új Ember, Márton Áron, Egyházfórum, Ursus Libris, Szent Anna, Kairosz, Szent István Társulat, Mérővessző Kiadó
 
5 éves a Lyra Könyvesház!
[ Események ]
2004. nov. 14.
Immáron ötödik éve annak, hogy a Lyra Könyvesház megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt. Ez alkalomból megrendezett ünnepségre – amely egy könyvbemutazóból és az emeleti galéria és kávézó megnyitójából áll majd – szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt November 16-án, kedden 17 órakor.
 
Vízilabda Területi bajnokság
[ Sport ]
2004. nov. 12.
Váci vízilabdaA Váci Vízilabda Sport Egyesület tagjai - a legkisebbektől kezdve a serdülőkön át, a felnőttekig - mindenkit szeretettel várnak a Novemberben megrendezésre kerülő bajnoki mérkőzéseiken. Legutóbb, amikor kint jártunk, Kolossa István elmondta, hogy egyre jobb az utánpótlás és egyre több gyermeket íratnak be szüleik az Egyesületbe és ez két okból is jó: hiszen amellet, hogy a gyermekek kieső idejét leköti az edzés, sokkal ellenállóbak is lesznek.
 ... bővebben » 
 
Súlyos baleset a 2/A úton
[ Kék hírek ]
2004. nov. 12.
November 11-én, csütörtökön a reggeli órákban, megközelítőleg 9 óra magasságában két személyautó sofőrje vesztette életét a várost elkerülő főútvonal Dunakeszi leágazásnál, amikor  kamionnal ütköztek össze - olvashatták az Objektív Hírügynökség anyagaiból felépülő Lapszemlénkben. A szemtanúk elmondása alapján a végzetes ütközés egy KIA kisteherautó előzési manőverével indult, melynek során egy Vác felé haladó Mercedes kamiont előzött a záróvonalas szakaszon.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9794 - 9800 / 9816





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat