Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Cházár Andrásra emlékeztek Jólészen és Vácon
2007. nov. 24.
Szeptember végén, mint minden évben, idén is elindult a Cházár András Többcélú Közoktatási Intézmény „zarándok" csapata, a gömörországi Jólészre. Ugyanis Jólészen született az iskola névadója, aki egyben a magyar gyógypedagógia alapjainak megteremtője is.
 ... bővebben » 
 
Szávoszt Katalin mesevilága a Könyvtár Galériában
2007. nov. 21.
Szávoszt Katalin porcelántervező művész grafikáiból nyílt kiállítás a Könyvtár Galériában, november 16-án. A kiállítást Kocsis Iván fotóművész nyitotta meg. Közreműködött a „Barokk trió”; a zeneiskola növendékeit Lachegyi Imre tanár készítette föl.
 ... bővebben » 
 
Magyar rekord született
2007. nov. 21.
A hétvégén, immáron tizenhatodik alkalommal a Váci Baptista Gyülekezet által megrendezett ifjúsági konferencia keretében Guiness-rekord kísérletre is sor került. A cél: a jojózás eddigi világrekordját ugyan nem sikerült megdönteni, de magyarországi viszonylatban mindenképpen említésre méltó eredmény született az akció során. A váci baptista imaház előtti szabadterületen háromszáznyolcvanöten húzogatták a Fülöp-szigetekről eredő játékszert.
 ... bővebben » 
 
Meláth Attila az idei díjazott
2007. nov. 21.
Immáron másodszor rendeztek konferenciát a Szociális Munka Napja alkalmából Vácott november 16-án, pénteken. A délelőttől kora délutánig tartott, előadásokkal tarkított programon szakemberek többek között a bölcsődei ellátás hazai kialakulásáról és az ellátás minőségi fejlesztésének lehetőségeiről, valamint a városi önkormányzat fenntartásában működő szociális intézmények finanszírozásáról beszéltek.
 ... bővebben » 
 
Sétányt neveztek el Szent Erzsébetről Vácott
2007. nov. 21.
Szent Erzsébetről nevezték el a váci Duna-part sétány azon részét, amely a folyó partjához legközelebb fekszik. Ez a partszakasz mindeddig névtelen volt. A sétány nevét jelző alapkövet pénteken, november 16-án avatták fel. Dr. Bóth János, polgármester, országgyűlési képviselő kis ünnepség keretében méltatta a nyolcszáz esztendővel ezelőtt született Árpádházi Szent Erzsébet tevékenységét.
 ... bővebben » 
 
Kórházbizottság: kétszer nem jött létre, harmadszorra igen
2007. nov. 16.
Miután kétszeri próbálkozás után sem tudott létrejönni a váci Jávorszky Ödön Kórház szállítói állományának csökkentése érdekében kidolgozott konszolidációs program operatív felügyeletét és a program végrehajtását célzó kórház bizottság, dr. Bóth János polgármester, országgyűlési képviselő saját hatáskörben létrehozta ezt. A bizottság megalakulásának tényét dr. Jakab Zoltán városi képviselő jelentette be sajtótájékoztatón. 
 ... bővebben » 
 
Vácon járt az IUCN főigazgatója
2007. nov. 14.
A Világ Természetvédelmi Unió főigazgatója, Júlia Márton Lefèvre Magyarországon tartózkodott a múlt héten, s ennek során Vácott is látogatást tett. A magyar származású vendég Kiszel Vilmos, a világszervezet Magyar Nemzeti Bizottságának elnöke meghívására érkezett Vácra. A váci székhelyű Göncöl Alapítvány épületében közgyűlést tartottak, majd sajtóbeszélgetésre invitálták a helyi médiát.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 41 42 43 44 45 46 47 Következő > Utolsó >>

Eredmények 321 - 328 / 370

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat