Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Szakpolitikusok fóruma az egészségügy reformjáról
2007. szept. 23.
Az ellenzék és a kormány az egészségügyi reformok terén gyakorlatilag egy pontban értenek egyet mindössze, abban, hogy az elmúlt évtizedekhez képest jelentős változásokra van szükség ezen a területen. A változásokat azonban az ellenzék és a kormányoldal másképp képzelné el. Röviden így summázható mind az, ami azon a lakossági fórumon hangzott el, amelyet a miniszter látogatását követő napon rendezett a Szövetség Vácért Alapítvány elnöke, Debreczeni János a váci Madách Imre Művelődési Központban.
 ... bővebben » 
 
Miniszteri vizit a váci kórházban
2007. szept. 23.
A váci Jávorszky Ödön Kórházban tett látogatást dr. Horváth Ágnes egészségügyi miniszter kedden, azaz szeptember 18-án. A tárca vezetőjét dr. Bóth János polgármester, országgyűlési képviselő, dr. Erős András, a kórház főigazgató-főorvosa és Alexy Norbert a Szabad Demokraták Szövetsége váci szervezetének elnöke fogadta. A miniszter asszony váci programja egy zárt ajtók mögötti megbeszéléssel kezdődőtt, amelyen – információink szerint -  a kórház jövőjét érintő fejlesztésekről is szó esett.
 ... bővebben » 
 
Liberális hét fórumokkal, diszkóval, sportnappal
2007. szept. 23.
A Szabad Demokraták Szövetségének váci szervezete immáron harmadik alkalommal csatlakozott a párt országos rendezvénysorozatához, amely a Liberáli hét nevet viseli. Az idei eseménysorozat első napján Gulyás József, az SzDsz országos tanácsának elnökét látták vendégül a váciak. A politikus szeptember 13-án járt Vácott. A Vácz Remete Pincében megtartott esten a liberálisok közéleti szerepéről beszélgettek a jelenlévők, s számos aktuálpolitikai téma is szóba került az összejövetel során.
 ... bővebben » 
 
A barátság, a művészet és a bor találkozása
2007. szept. 18.
Tizedik alkalommal rendezték meg Vácott a borfesztivált a hétvégén. A Budapesti főúton lévő első váci borház házigazdája, Fónagy István ezúttal is színvonalas programot szervezett a finom nedük kedvelőinek. A három napos fesztivál pénteki esti megnyitójában a Inczédy György, a SIEL-Inczédy és Társa ügyvezető igazgatója, - aki a rendezvény főtámogatója évek óta - méltatta az egy évtizedes múlttal rendelkező rangos eseményt.
 ... bővebben » 
 
15 éve elhunyt társukra emlékeztek a váci rendőrök
2007. szept. 13.
A tizenöt esztendővel ezelőtt szolgálat teljesítés közben hősi halált halt Máté Andrásra, a Váci Rendőrkapitányság egykori munkatársára emlékeztek kollégái, valamint a kapitányság munkatársai a váci alsóvárosi temetőben szeptember 13-án, csütörtökön délelőtt. A posztumusz főhadnaggyá előléptetett, huszonkilenc éves korábban elhunyt rendőr sírjánál az önkormányzat nevében Csereklye Károly alpolgármester rótta le kegyeletét.
 ... bővebben » 
 
Emléktáblát avattak Árpád fejedelem tiszteletére
2007. szept. 09.
A Váci Városvédők és Városszépítők Egyesülete felavatta Árpád fejedelem halálának 1100. évfordulójára a sorban 67.-ik emléktábláját az Árpád út 1. szám alatti házon. A szerdán, 16 órakor megtartott táblaavatáson a rossz idő ellenére sokan vettek részt. Az ünnepség fényét emelte a honfoglaláskori viseletbe öltözött pár. A megemlékezést Szalay István az egyesület elnöke vezette be, majd Kovács Józsefné emlékbeszédet mondott Árpád fejedelem nagyságáról, tetteiről és történeti szerepéről.
 ... bővebben » 
 
Kenyéráldás és hangverseny a városi ünnepségen
2007. aug. 22.
Az államalapító tiszteletére rendezett városi ünnepség ezévi szónoka, Fónagy Miklós református esperes volt, aki a váci, Konstatntin téri Szent István szobornál augusztus 19-én, vasárnap méltatta Szent István történelmi tettét, hiszen neki köszönhetően jött létre egy erős, független Magyarország, amely a zivataros évszázadokban is képes volt fennmaradni.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 41 42 43 44 45 46 47 Következő > Utolsó >>

Eredmények 337 - 344 / 370

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat