Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Játszd, hogy élsz! - elhalasztva
2008. okt. 20.
Betegség miatt elmarad az október 21-ére, keddre meghirdetett Játszd, hogy élsz! című előadás, amelyet a Váci Egyházmegye váci, Kossuth téri Credo-házban tartottak volna. Az esztergomi Franka Színkör a darabban Madách Imre: Az ember tragédiája című drámájának a londoni és a falanszter színt dolgozta fel. Az előadást egy másik alkalommal, előre láthatóan november közepén mutatják be – értesültünk Sátori Lászlóné szervezőtól, aki ezúton is mindenki szíves megértését kéri.
 
Táncház és Játszóház a Credo-ban
2008. okt. 01.
Magyar táncokkal várják az érdeklődőket a Váci Egyházmegye váci, Kossuth téri Credo-házban október 2-án, csütörtökön 19 órától. A táncház alkalmával a zenéről Blaskó Csaba és tanítványai gondoskodnak, míg a foglalkozást Ónodi Béla vezeti. 
 ... bővebben » 
 
Ötmillió a vácrátóti templomtorony felújítására
2008. júl. 22.
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium, az Egyházi kulturális örökség értékeinek rekonstrukciója és egyéb beruházások előirányzat keretéből ötmillió forintot adott a közelmúltban a vácrátóti római katolikus templom villámcsapás elleni védelmének kiépítésére és a torony tetőhéjazatának felújítására. A pályázaton nyert összeget vissza nem térítendő támogatásként biztosítja a minisztérium.
 ... bővebben » 
 
Isten vándora hatvanöt éve szolgálja az Urat
2008. márc. 28.
Hatvanöt esztendővel ezelőtt, 1943. március 25-én Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén szentelték pappá Vác díszpolgárát, Regőczy István atyát. A jubileum alkalmából március 28-án, pénteken 18 órai kezdettel hálaadó szentmise lesz a váci Székesegyházban. Az egyszerű molnár család gyermekeként világra jövő atya októberben lesz kilencvenhárom esztendős.
 ... bővebben » 
 
Folyamatosan megújul a váci zsinagóga
2008. jan. 30.
Néhány esztendővel ezelőtt még leakarták rombolni a csaknem másfélévszada épült váci zsinagógát. A hosszú évekig üresen állt Eötvös utcai épület erősen leromlott állapotán azonban nem a végső pusztítással, hanem az újjáépítéssel kívánt változtatni a Váci Zsidó Hitközség. A történet 2004-ben kezdődőtt. Ebben az esztendőben kezdeményezte a hitközség, hogy tulajdonába kerüljön az ingatlan.
 ... bővebben » 
 
Ajándékok cipősdobozba zárva
2007. dec. 13.
A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben is meghirdette az Egy cipős-doboznyi szeretet elnevezésű akcióját, amely az "Operation Christmas Child" néven futó nemzetközi mozgalom ötlete alapján született. E mozgalom alapgondolata szerint gyermekek vagy egész családok készítenek ajándékot rászoruló gyermekeknek.
 ... bővebben » 
 
Anzelm atyára emlékezett a város
2007. szept. 28.
A legendás emlékű Anzelm atyára emlékezett a város P. Szabados Anzelm születésének centenáriumán. A Váci Egyházmegye, a Magyar Ferences Rendtartomány és a Váci Múzeum Egyesület által szervezett megemlékezés szeptember 21-én, pénteken a váci Ferences templomban vette kezdetét.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 89

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat