Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
KRESZ-park volt, szép tér lesz
2007. okt. 30.
Kriksz István, önkormányzati képviselő kezdeményezésére az elkövetkező években a Posta-park és a Damjanich tér után újabb, közterületen található park újulhat meg Vácott. A kisváci városrészt magában foglaló 2-es számú, egyéni választókörzet képviselője azt szorgalmazza, hogy a Zrínyi utcára merőleges Vöröskereszt soron álló, régi kőkeresztet újítsák fel és a terület méltóbb pontján, - mintegy öt méterrel távolabb jelenlegi helyétől - helyezzék el újra.
 ... bővebben » 
 
Húsz aktív ágyat átvesz a váci kórház
2007. okt. 30.
A Flór Ferenc Kórház fenntartója, Pest Megye Önkormányzata a közelmúltban egyeztetett Vác Város Önkormányzatával annak érdekében, hogy november elsejétől, húsz krónikus pszichiátriai ágyat ad át a váci Jávorszky Ödön Kórház részére. Így a Flór Ferenc Kórházban a csökkentett ágyszám lehetőséget biztosít az egyébként megnövekedett feladatok színvonalasabb ellátására.
 ... bővebben » 
 
Egy falat segítség a rászorulóknak - fiataloktól
2007. okt. 16.
Európában csaknem huszonöt-millió alultáplált ember él, több millióan éheznek. Nekik nem az jelenti a legnagyobb problémát, hogy válasszanak a kaviár és a sült csirke között, hanem hogy mindennap legyen legalább egy falat ennivalójuk.
 ... bővebben » 
 
Pályaválasztási kiállítás Vácon
2007. okt. 01.
A Közép- magyarországi Regionális Munkaügyi Központ - a Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatásával - hét városban szakmabemutató-, és információs börzével egybekötött pályaválasztási kiállítássorozatot szervez, annak érdekében, hogy a pálya-, a szakmaválasztás és a munkavállalás előtt álló fiatalok és felnőttek a munkaerőpiaci igények és lehetőségek jobb megismerésével megalapozottabb pályadöntéseket hozzanak. 
 ... bővebben » 
 
Tetőzés után apadás...
2007. szept. 12.
Vácon 600 centiméter körül tetőzött a Duna kedd este. Szerda délutánra a Duna-parti sétány alsó részéről visszahúzódott az árhullám. Az ártéri részek még víz alatt vannak, ezért a bicikliút továbbra is csak részben járható. A váci Duna-parton szerdán a kora esti órákban 560 centiméter volt a vízállás.
 ... bővebben » 
 
Jubileumi borfesztivál Vácon
2007. szept. 11.
Az elmúlt években kialakult hagyományokra építenek a jubileumi,  tizedik alkalommal megrendezendő Váci Borfesztivál szervezői, de számos meglepetés is tarkítja a programot. A rendezvény szeptember 14-én, pénteken 18 óra 30 perckor nyílik a váci Fónagy&Walter Vendég- és Borház udvarán - tájékoztatta szerkesztőségünket az eseménysorozat főszervezője, Fónagy István.
 ... bővebben » 
 
Keddi árvízhelyzet térségünkben
2007. szept. 11.
Újabb két helyen kellett másodfokú árvízvédelmi készültséget elrendelni tájékoztatta Szűcs Lajost, Pest Megye Közgyűlésének elnökét, a Pest Megyei Védelmi Bizottság elnökét a megyei Védelmi Iroda. 2007 szeptember 11-én 10.00 órától másodfokú árvízvédelmi készültség van Tass-Szigetújfalunál és a Kwassay-zsilipnél is. Kisorosziban szeptember 8-án reggel 8 óratól van érvényben a másodfokú árvízvédelmi készültség.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 241 242 243 244 245 246 247 248 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1937 - 1944 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat