Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Eredményes veszélyeshulladék-gyűjtés Vácott
2005. okt. 07.
Közel tizenkét tonna veszélyes hulladék gyűlt össze 2005. szeptember 24-én az OTTO Magyarország Kft. által megszervezett veszélyeshulladék-gyűjtésen. Városunkban a fenti napon 8 és 12 óra között volt lehetőség a háztartási veszélyes hulladékok térítésmentes leadására. Az akció sikeresnek bizonyult, hiszen több tonna veszélyes hulladék, köztük gépjármű gumiköpenyek, akkumulátorok, szárazelemek, festékek, lakkok, oldószerek, vegyszerek, gyógyszerek, növényvédő szerek, hűtőfolyadék, fáradt olaj, és az ezen anyagokkal szennyezett göngyölegek gyűltek össze a kijelölt helyszíneken.
 ... bővebben » 
 
Folyóiratok Ipolyságra - képviselői tiszteletdíjból
2005. aug. 11.
A napokban teljesítheti ígéretét Hajdu Sándor, váci képviselő, aki még tavaly tett egy felajánlást szlovák testvérvárosunk, Ipolyság könyvtárigazgatójának, miszerint saját tiszteletdíjából előfizet néhány, Magyarországon megjelenő havilapra. A városatya a néhány napja véget ért Váci Világi Vigalom ideje alatt már jelképesen átadta önként vállalt felajánlásának végeredményét Lőwy Jánosnak, Ipolyság polgármesterének a helyi, Széchenyi utcai evangélikus templomban tartott ipolysági kórus hangversenye előtt. A héten azonban már valóban forgathatják kezükben a hazai újságokat az ipolyságiak - tudtuk meg a városatyától.
 ... bővebben » 
 
Összefogás - megyei szinten a parlagfű ellen
2005. máj. 24.
A Pest megyei államigazgatási szervek közös feladatuknak tekintik a népesség egészségvédelme érdekében a parlagfű elleni védekezést. Az allergiát okozó gyomnövények irtására és elterjedésének megelőzésére irányuló munkálatok elősegítését, hatékonyabbá tételét közös feladatnak tekintik. A probléma fontossága, a feladat súlya indokolta a Pest Megyei Munkaügyi Központ, a Fővárosi és Pest megyei Növény- és Talajvédelmi Szolgálat, az ÁNTSZ Pest Megyei Intézete, az FVM Fővárosi és Pest Megyei Földművelésügyi Hivatal és Pest Megye Önkormányzata összefogását.
 ... bővebben » 
 
Javuló közbiztonság, új elkerülő utak a megyében
2005. márc. 26.
Pest Megye Közgyűlése márciusi ülésén Szabó Imre elnökletével több, széles körű érdeklődésre is számot tartó témával foglalkozott. Beszámolót hallgatott meg a testület a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tavalyi munkájáról, odaítélte a Pest Megye Biztonságos települése pályázat díjait, döntött a civil szerveződéseket támogató pénzforrásokról, meghallgatta a Pest Megyei Közútkezelő Kht. tájékoztatóját a megyei utak állapotáról és fejlesztéséről.
 ... bővebben » 
 
Részleges látogatási tilalom Vácott is
2005. márc. 05.
Az utóbbi napokban jelentősen elszaporodott influenzás megbetegedések miatt az ország több kórházában látogatás-korlátozást rendeltek el. Kezdetben néhány Veszprém és Fejér megyei egészségügyi intézményt érintette ez az intézkedés, majd pénteken három Pest megyei – köztük a váci Jávorszky Ödön Kórházban is – elrendelték a részleges látogatási tilalmat. A váci mellett a ceglédi Toldy Ferenc és a kistarcsai Flór Ferenc kórházban is részlegesen tilos a látogatás.
 ... bővebben » 
 
Kóla és csipsztilalom az iskolákban?
2005. febr. 21.
Az oktatási és az egészségügyi tárca azt szeretné elérni, hogy megváltozzon az iskolai büfék és automaták kínálata. Szakemberek szerint a diákok többsége helytelenül táplálkozik, és keveset mozog. Rendeletben kívánja szabályozni az iskolai büfék és automaták kínálatát az oktatási és az egészségügyi minisztérium. A szükséges jogszabályokat várhatóan még tavasszal módosítják annak érdekében, hogy 2006 szeptemberétől minden közoktatási intézményben egészséges ételeket és italokat vásárolhassanak a diákok.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 241 242 243 244 245 246 247 248 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1977 - 1982 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat