Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Késhetnek a vonatok
2009. febr. 18.
A kialakult hóhelyzet miatt körülbelül negyedórás késéssel közlekedhetnek a személyszállító vonatok, mivel váltó állítási problémák, műszaki hibák előfordulhatnak - tájékoztatta a MÁV a Független Hírügynökséget.
 ... bővebben » 
 
Teljes látogatási tilalom a váci kórházban
2009. febr. 14.
Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Közép-Magyarországi Regionális Intézete február 13-án, pénteken a váci Jávorszky Ödön Kórházban is teljes látogatási tilalmat rendelt el az egyre többeket érintő influenza-járvány miatt. A tilalom visszavonásig érvényes. A váci egészségügyi intézménnyel már több, mint hatvanra nőtt azon kórházak száma, ahol elrendelték a tilalmat.
 ... bővebben » 
 
Újabb eredményes lépés a Rádi úti lakótelep fejlődéséért
2008. nov. 27.
Az 1960-as évektől - azaz szinte a Rádi úti lakótelep építésétől - szorgalmazták az ott lakók a belső utak aszfaltozását. Csaknem négy évtized után a közelmúltban megtörtént ez a munka, amely két és fél millió forintból valósult meg. Ezt az összeget két részletben, tavaly és idén biztosították. Nem csak az átjáró út épült ki, hanem egyes parkolóhelyek is szilárd burkolatot kaptak – tudtuk meg.
 ... bővebben » 
 
Novemberben célszerű beadni az influenza elleni védőoltást
2008. nov. 02.
Az Állami Népegészségügyi Tisztiorvosi Szolgálat váci, szobi, dunakeszi kistérségi intézete októberben eljuttatta a háziorvosokhoz az influenza elleni védőoltás vakcináit. Térítésmentesen kérhetik az oltást többek között a krónikus betegségben szenvedők, a szociális otthonok, idősotthonok lakói, az egészségügyi intézményekben huzamos ideje ápoltak, és egészségi állapotuktól függetlenül a hatvan év felettiek. Különösen fontos, hogy a hatvan éven felüliek minél nagyobb arányban oltassák magukat.
 ... bővebben » 
 
Új külsős tag a városfejlesztési bizottságban
2008. okt. 21.
Az önkormányzat városfejlesztési és környezetvédelmi bizottságának egyik külsős tagja, Csereklye E. Krisztina (képünkön) a közelmúltban lemondott mandátumáról. A Vác Város Választási Egyesület delegáltja helyére Majer Melindát választották meg a városanyák- és atyák a csütörtökön, október 16-án megtartott képviselő-testületi ülés keretében. A titkos urnás szavazás során megválasztott Majer Melinda a testületi ülés végén le is tette az esküt, így már részt is vehet a bizottság tevékenységében.
 
Egy új politikai hangnem kezdete lehet a bocsánatkérés
2008. okt. 20.
Egy korábbi sajtótájékoztatón elhangzottak miatt kért bocsánatot dr. Jakab Zoltán szocialista városi képviselő a helyi, jobboldali Összefogás frakció két tagjától, Fördős Attilától és Tomori Páltól. Egy, néhány nappal ezelőtti sajtótájékoztatón mondta ezt a két, jobboldali politikus. A bocsánatkérésre egy bírósági békéltető tárgyaláson került sor.
 ... bővebben » 
 
Kiengedték a váci kórházban ápolt ifjú Megasztárt
2008. okt. 16.
A TV2 népszerű tehetségkutató versenyének egyik résztvevője, a tizenhat esztendős Szecsődi Károly vasárnap éjjel hirtelen rosszul lett és beszállították a váci Jávorszky Ödön Városi Kórházba. Az első híresztelések szerint szívinfarktusa volt az ifjú énekesnek, de ezt a rákövetkező napokban már nem erősítették meg a tünetei. Teljesen panaszmentes volt, s noha szigorú pihenésre ítélték az orvosok, szerdán visszatérhetett a Megaházba versenytársai közé.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1873 - 1880 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat