VICSEK FERENC ELSZÁMOLTATÁSÁT ÉS TÁVOZÁSÁT KÖVETELI A VÁCI JOBBOLDAL

Vicsek Ferenc elfogadhatatlan módon lerasszistázott több tízezer magyar gyereket,  ezért a Fidesz és KDNP váci szervezetei felszólítják Matkovich Ilona polgármestert, hogy hozza nyilvánosságra, hány millió forint közpénzt kapott Vicsek Ferenc, illetve a város azonnal mondjon fel minden szerződést a botrányos újságíróval!

Vicsek Ferenc minden jóérzésű magyart felháborító módon azt írta az 1:0-ás magyar győzelemmel végződő magyar-angol mérkőzés kapcsán, hogy

„Az MLSZ túljárt a FIFA eszén, rasszista fiatalkorúakkal töltötte meg a Puskás Arénát, ha már a rasszista felnőtteket kitiltották.”

Vicsek Ferenc Matkovich Ilona baloldali polgármester 2019-es választási kampányában tűnt fel először. A győztes választás után nem is maradt el a segítség viszonzása, a Váci Városimázs Nkft. havi többszázezres szerződést kötött Vicsekkel. A Váci Hírnök önkormányzati újság impresszumában is szerepel, mint a lap munkatársa. Ő a rendszeres riporter a polgármesterrel készülő hosszabb beszélgetések esetén is a városi tv-ben. Még az az abszurd helyzet is előfordult, hogy az egyik szerződésben rögzítették, hogy Vicsek Ferenc anyagokat gyárt Vác szóvivőjének, miközben Vác szóvivőjét még senki se látta vagy hallotta.

Vicsek Ferenc ellen etikai eljárást is kezdeményeztek a Magyar Újságírók Országos Szövetségénél, mivel egy országos internetes lapban úgy dicsérte hosszasan Matkovich Ilona polgármestert, hogy a cikk végére elfelejtette odaírni, hogy ő a várostól egyébként jelentős összegeket kapott.

Vicsek közösségi oldalán található Matkovich-posztjai

Vicsekék annyira szolgalelkűen teljesítik a váci baloldal politikai elvárásait, hogy az országgyűlési választások után elhallgatták a városi újságban a választások helyi eredményét, egy sort se közöltek róla, miközben előtte nagy terjedelemben szerepeltették a baloldali jelöltet, és folyamatosan támadták a jobboldalt.

Vicsek Ferenc rasszistának bélyegezte a magyar gyerek szurkolókat, de nincs gondja a váci náci politikusokkal. Az önkormányzati lap munkatársaként alázatosan kiszolgálta a városháza igényeit, és cikkekben mosdatták Fehér Zsolt és Tótváradi-Nagy Bence váci baloldali képviselőket, akik vállalhatatlan rasszista kijelentéseket tettek. A váci náci képviselők olyanokat írtak, hogy:

A baloldali politikusok írásai Vicseknek nem rasszisták, de a magyar válogatottnak drukkoló fiatalok azok. Felháborító, hogy valaki így gondolkodjon és így írjon. Neki a baloldaltól semmi nem rasszizmus, de képes több tízezer gyereket, közte több tucat váci fiatalt kollektíven lerasszistázni.

Vicsek Ferenc nem méltó arra, hogy továbbra is a váci közszolgálatban dolgozzon.

A váci Fidesz és KDNP szervezetek felszólítják Matkovich Ilona polgármestert, hogy hozza nyilvánosságra, hány millió forint közpénzt kapott Vicsek Ferenc, illetve a város azonnal mondjon fel minden szerződést a botrányos újságíróval!