VÁCI NÁCIK – LEKÖPTE SAJÁT BILLENTYŰZETÉT IS, AMIÉRT MEGNYITOTTA A ZSIDÓ EGYETEM HONLAPJÁT, ZSIDÓ POLITIKUSOK LISTÁJÁRÓL ÍRT

Tótváradi-Nagy Bence nevét az egész ország megismerte, mint a Hitler képével lájkoló politikust. De itt messze nincs vége a baloldali képviselő antiszemita megnyilvánulásainak: a zsidó egyetemen előszeretettel gúnyolódik, és jó ismerője a magyar zsidó közéleti szereplők listájának is. 

Inotay Gergely váci baloldali képviselőjelölt bizalma töretlen váci náci politikustársaiban. Pedig lenne oka önvizsgálatot kérni tőlük, hiszen újabb és újabb rasszista és antiszemita megnyilatkozásaik kerülnek elő. Fehér Zsolt váci és Pest megyei jobbikos képviselő sorozatban ontotta magából a Hitler „fiáról” szóló, árjázó, rasszista posztokat. Inotay válasza erre csak a tények tagadása, a kiállás és azonosulás volt a rasszista és náci politikussal.

Tótváradi-Nagy Bence mosolygós „huncut” Hitler képes lájkja pedig már a váci zsidóságot is tiltakozó közlemény kiadására késztette. A váci Fidesz és KDNP is lemondásra szólította fel a váci náci képviselőket, de ők bocsánatkérés helyett csak idétlen viccelődéssel reagáltak. De sajnos itt még messze nincs vége a váci baloldali politikusok antiszemita megnyilvánulásainak.

Tótváradi-Nagy Bence egy másik írásában az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem létjogosultságát is kétségbe vonja és trágár módon gúnyolódik rajta. Sőt, a nyilas hagyományokat követve azt írja, hogy még le is köpte a billentyűzetét, nyilván azért, mert zsidó szervezet nevét gépelte rajta, a zsidó egyetem honlapja után pedig letörölgette a laptopját, jelezvén, hogy a zsidó tartalmat fertőzőnek tartja. Minden írásának hangvétele durva, emberek jóérzésébe beletipró, az emberi méltóságot semmibevevő: 

„Amúgy alig szartam be a röhögéstől, amikor megláttam az egyetemek listája között a Országos Rabbiképző-Zsidó Egyetemet :D”

„Megnyitottam a honlapjukat, azóta törölgetem a laptopomat, még a billentyűzetet is leköptem…”

De ennyivel sem éri be Tótváradi, hanem tovább viszi Gyöngyösi Márton szégyenletes zsidó listázó hagyományát, és egy zsidó származású közéleti szereplőket listázó honlapot ajánl az olvasók figyelmébe. Azt írja a, hogy „majd nézd meg! megdöbbentő!” és a linket is közzéteszi, ahol zsidó közéleti szereplők listája található. Az egész írásból süt a zsidógyűlölet. Talán Márki-Zay Péter is ilyen oldalakat böngészve tudott olyan felháborító mondatokat mondani, mint hogy a Fideszben egyébként van néhány zsidó is, bár elég kevés.

Nem egy félreérthető mondattal állunk tehát szemben, hanem meggyőződéses nácikkal, akik rendszeresen tesznek közzé rasszista és antiszemita gondolatokat. Tényleg azoknak kell vezetni a várost, akik visszatérően és nyilvánosan hirdetnek neonáci tanokat? Mi tesz valakit politikailag szalonképtelenné, ha nem az antiszemita meggyőződésből fakadó gyűlöletbeszéd?

Mikor szakít meg minden kapcsolatot a gyűlölet felszámolásáról szónokló Inotay Gergely a váci náci képviselőkkel? Ilyen városvezetői példát mutatnak Vácnak? Meddig falaz még a balliberális oldal a neonáciknak? A váci városvezetés, a Jobbik országos vezetése és a baloldal miniszterelnök-jelöltje a békés polgárok vagy a gyűlölködő nyilasok oldalán állnak?