HITLER ELTITKOLT FIÁRÓL POSZTOLT CIKKET A ROHAMSISAKOS VÁCI KÉPVISELŐ

Náci romantika Fehér Zsolt váci városi és Pest megyei baloldali önkormányzati képviselő oldalán. Adolf Hitler a világtörténelem egyik legszörnyűbb tömeggyilkosa, de nem ez olvasható ki a politikus hozzáállásából.

A katonai rohamsisakokhoz erősen vonzódó Jobbikos képviselő sokak számára meglepő cikket posztolt facebook oldalán. Eszerint bizonyítékok támaszthatják alá, hogy Adolf Hitlernek született egy fia egy francia nőtől.

A Fehér Zsolt által hivatkozott cikk a következőket állítja:

“Az állítólagos fiú, egy bizonyos Jean-Marie Loret, 1981-ben megjelent önéletrajzában, „Az apja neve, Hitler”-ben azt írja, hogy ő a náci vezér gyermeke, de négy évvel később, 67 éves korában úgy hunyt el, hogy hitelt érdemlően nem tudta bizonyítani állítását.
Ám Loret ügyvédje, François Gibault most elmondta a francia magazinnak, fényképek, dokumentumok kerültek elő, amik alátámasztják Hitler apaságát.”

A cikk még hosszan folytatódik, de itt inkább nem idézzük. A cikk tudományossága nyilván nem kicsit vonható kétségbe, de talán most ennél fontosabb üzenete is van a posztnak. Aki ilyen cikket posztol, az általában azért teszi, mert vonzódik a szélsőséges eszmékhez, folyamatosan ezzel foglalkozik, és mivel éjjel-nappal ezeket tanulmányozza, ezt tartja fontosnak a saját oldalán is nyilvánosságra hozni.

Semmilyen körülmények között nem fogadható el a náci romantika legkisebb csírája sem egy demokratikusan működő közösségben. Arról már nem is beszélve, hogy Magyarországon a gyűlöletbeszéd és a náci szimbólumok használata is tilos.

Látható, Fehér Zsoltot behatóan foglalkoztatja a náci német birodalom, és az is, hogy vajon élhet-e köztünk a tömeggyilkos Adolf Hitler leszármazottja. A közösségi médiában terjeszt is Hitlerrel kapcsolatos ismereteket. Nem olyanokat, amik a rémtetteket mutatják be, hanem olyanokat, amelyek a neonáci romantika kelléktárába tartoznak.