Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Kulturális napok a testvérvárosban, váciakkal
2007. szept. 12.
Immáron huszonhatodik alkalommal rendezik meg a Honti Kulturális Napok című rendezvénysorozatot Vác szlovák testvérvárosában, Ipolyságon. A szeptember 13-a és 16-a között megrendezendő programsorozat keretében lesz térzene, nemzetközi karateverseny, kiállítás, valamint komoly- és könnyűzenei koncertek. Az eseménysorozaton a váci Székesegyház Szent Cecília kórusa és a Váci Jeszenszky Balett is fellép.
 ... bővebben » 
 
Lövész Kornélia kiállítása a Torony Galériában
2007. szept. 06.
Lövész Kornélia újabb kiállítása szeptember 20-ig tekinthető meg a Lyra Könyvesház Torony Galériájában. Az alkotó most kisméretű vegyes technikával - akvarell és csőtoll - készült váci városképeivel mutatkozott be. 
 ... bővebben » 
 
Megnyílt a két szentendrei művész kiállítása a Görög templomban
2007. szept. 05.
2007. szeptember 4-én, 17 órakor tartották a Görög Templom Kiállítóteremben Páljános Ervin szobrászművész és Pirk László festőművész közös kiállításának megnyitóját.  A szokásostól eltérő megnyitón lehettünk jelen, mert a két művésznő - Holló Judit (hedegű) és Hornyák Kriszta (zongora) - előadása vezette fel a tárlatot.
 ... bővebben » 
 
Molnár Ferenc világa a Curia Galériában
2007. szept. 02.
Az én világom címmel nyílt meg Molnár Ferenc EFIAP- díjas fotóművész új kiállítása a váci Curia Galériában, augusztus 21-én. A kiállítást Fekete István fotóművész nyitotta meg, közreműködött Péter Pál.
 ... bővebben » 
 
Osztálytársa helyett a népi tánc lett az életre szóló szerelme
2007. aug. 28.
Ónodi Béla népi táncos augusztus 20-án a szakma egyik legrangosabb elismerését, a Népművészet Ifjú Mestere Díjat vehette át. A Vácon élő népi táncos háta mögött – fiatal kora ellenére – tartalmas és nagy volumenű pálya áll. Az idei esztendő egy másik elismerést is tartogatott számára: a háromszor odaítélhető Fülöp Viktor ösztöndíjat harmadízben nyerte el.
 ... bővebben » 
 
Váci Zsidó Kulturális Fesztivál másodszor
2007. aug. 24.
Az immáron második alkalommal, szeptember 2-a és 21-e között megrendezendő Váci Zsidó Kulturális Fesztivál színvonalas programkínálatával remek átmenetet képez a város nyári rendezvényei, valamint a szeptember közepén rajtoló idei Őszi Művészeti Hetek között és erősíti Vác fesztiválváros jellegét - fogalmazott dr. Bóth János polgármester, országgyűlési képviselő, az esemény fővédnöke.
 ... bővebben » 
 
Marabu kiállítása a Torony Galériában
2007. aug. 02.
Iróniával fűszerezett, derűs pillanatokat ígérnek Marabu, azaz Szabó László Róbert karikaturista képregény rajzai mindazoknak, akik ellátogatnak a Torony Galériába (Vác, Lyra Könyvesház), július 27-e és augusztus 23-a között. A Dilidodó-sorozat néhány darabját bemutató kiállítás a Váci Világi Vigalom keretében nyílt meg, július 27-én.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 81 82 83 Következő > Utolsó >>

Eredmények 641 - 648 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat