Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Hiba a Váci Arcképcsarnokban
2016. jan. 09.
A közelmúltban megjelent Váci Arcképcsarnokban Ehn Bernát plébános-festő születésének éve hibásan szerepel - erről maga a szerző, Székelyhidi Ferenc tájékoztatta szerkesztőségünket a minap. Az évszám helyesen: 1812. Székelyhidi Ferenc ezúton is kéri a lexikont tanulmnyozókat, hogy javítsák át az ominózus évszámot!
 
Belül semmi - Kabaré a MIMK-ben a Dumaszínház jeles képviselőivel
2015. dec. 13.
2016. február 3-án 19 órai kezdettel Belül semmi címmel várják egy jó kis kabaréra a műfaj kedvelőit a Dumaaszínház jeles képviselői a váci Madách Imre Művelődési Központban (MIMK). Az est előadói: Kőhalmi Zoltán, Janklovics Péter, Mogács Dániel, valamint a Szomszédnéni Produkciós Iroda.
 ... bővebben » 
 
A Finn Oroszlán lovagrend első osztályú érdemrendjét adományozták Bogányi Tibornak
2015. dec. 11.
A Pannon Filharmonikusok vezető karmestere, a váci születésű Bogányi Tibor a finnországi zenei életben és a finn zene magyarországi megismertetése területén végzett aktív és fáradhatatlan munkájának elismeréseként a Finn Oroszlán lovagrend első osztályú érdemrendjét kapta meg. A címet Finnország köztársasági elnöke, Sauli Niinistö adományozta a pécsi zenekar vezető karmesterének. Bogányi Tibor kitüntetését Pasi Tuominen, Finnország nagykövete adta át Budapesten 2015. december 8-án, Sibelius születésének 150. évfordulóján.
 ... bővebben » 
 
Karácsonyi kiállítás a Toronyban
2015. dec. 07.
Most pénteken, azaz 2015. december 11-én 17 órakor megnyitja kapuit a Karácsonyi kiállítás a Lyrra Könyvesház Torony Galériájában (Vác, Piac utca 1.). A tárlatot megnyitja: Farkas Pál, a Váci Szimfonikus Zenekar karmestere. A megnyitón közreműködnek: Csukárdi Rajmund hegedűn és Homoki Adél brácsán.
 ... bővebben » 
 
Csillagok parazsánál - Adventi koncert a Credoban
2015. dec. 01.
A fenti címmel ad koncertet december 8-án, kedden 18 órai kezdettel a Robotka Tamás-Medgyesy István-Czombos Péter trió, valamint meghívott vendégművészük Nemes Levente. Az esten a fellépők álltal megzenésített, többek között Utassy József, Kormos István, Dsida Jenő, Pilinszky János által írt versek és népdalátiratok lesznek hallhatóak az ádvent és a karácsonyvárás jegyében. A belépés ingyenes, minden érdeklődőt sok szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Váci tehetség a Római vakáció főszerepében
2015. nov. 26.
A váci Madách Imre Művelődési Központban december 3-án kerül bemutatásra a Római vakáció című zenés darab, melynek egyik főszereplője egy ifjú színész tehetség, aki nem is olyan régen még itt városunkban, a Boronkay György Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium padsorait koptatta. Zsigmond Emőke az idén végzett kitűnő eredménnyel a Színház és Filmművészeti Egyetem színművész szakán, de már most számos előadásban csillogtatja tehetségét. Szerepeiről, jövőbeni terveiről és természetesen a váci fellépéséről beszélgettünk vele.
 ... bővebben » 
 
Téli Ünnepi Napok Vácon - immáron tizedik alkalommal
2015. nov. 26.
2015-ben 10. alkalommal kerül megrendezésre a Téli Ünnepi Napok programsorozat a Madách Imre Művelődési Központ szervezésében. Az év utolsó hónapjában az intézmény rendezvényeivel a karácsonyi és újévi ünnepkörre való ráhangolódást teszi lehetővé, valamint előadásaival gondtalan kikapcsolódást ígér a látogatóknak.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 96 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat