6 tudnivaló a 2017-es fürdőruha divatról

Már nem tűnik messzinek a strandszezon, pár hét, és a víz közelébe fogunk vágyni.  Itt az ideje beszerezni kedvenc új napszemüvegünket, strandpapcsunkat, és a legfontosabbat, a fürdőruhát. Érdemes minden évben legalább egy új egyberészessel vagy bikinivel megajándékoznunk magunkat – jó érzés trendinek lenni mindenhol, és a klóros víz nem kíméli a legjobb anyagú fürdőruhákat sem. Mindenki megtapasztalja, hogy ez a darab kinyúlik egy-két év után, attól függően, mennyire intenzíven használja, és ez remek indok egy új példány beszerzésére.

Lássuk a friss trendeket – mit szerezhetünk be a neten vagy az üzletekben idén nyáron?

A vízben is csipke

Ha egy irányvonalat kitalálnak egy szezonra, azt szeretik a divatházak univerzálisan használni. Idén a csipke kerül – stílszerűen – terítékre, még a bikinik is ebből az anyagból lesznek, ha a vásárlók tényleg megveszik ezeket a darabokat. Az elasztikusság és a csipke összepárosítása mindenesetre nem tűnik könnyű feladatnak, de úgy látszik, nem kivitelezhetetlen.

Nude – Bőrszínűben hódíthatunk

A férfiak egész biztos szeretni fogják ezt a meztelen hatást keltő divatszínt, amiben fürdőruhákat, bikiniket is kínálnak.
Bár eddig a színes hódított minden téren, most ez a trend kimondottan működőképes ötletnek tűnik. Lebarnult bőrrel mindenkinek jól áll.
A nude egyesek szerint a legerősebb irányzat idén a fürdőruha divatban. Rózsás, bronzos, de egészen testszínű változatban is találkozni fogunk vele a strandokon. A testszín előretörésének hátterében a Kardashian család sejthető, akik előszeretettel hordják a nude árnyalatot.

Egyberészesek továbbra is

A tavalyi év nagy meglepetése a ‘60-as évek elejének csípőt takaró, kisnadrágos stílusú fürdőruhájának újragondolása volt. Érdekesen hatottak az ultrakonzervatív fürdőruhák, és azoknak, akik úgy érzik, van takargatnivalójuk, ideális megoldást jelentenek: formálnak, leszorítanak és eltakarnak ott, ahol kell.
Az egyberészestől idén sem szeretnének elszakadni a tervezők, számtalan különleges csíkozású, kivágású megoldást lehet találni. Az asszimetrikus fazonok teret hódítanak a bikinik esetében is, és a félvállas fazonok uralni fogják – nemcsak fürdőruha téren – az idei tavasz-nyári divatot.

Sokpántos bikinik, fűzős egyberészesek

A bonyolult, összevissza pántozott bikiniket szeretik a tervezők, ezek remekül mutatnak a medenceparton egy koktéllal a kézben. Ha figyelemre vágyunk, azt biztosan megkapjuk ezekben a nem túl szolíd darabokban. Úszás szempontjából, vagy ha barnulni szeretnénk, egy kicsit át kell gondolni a viselésüket.
Az egyberészesek merészen felvágottak is lehetnek, és rengetegszer látható volt a kifutón a fűzős, lyuggatott oldalmegoldás.
Ha nem zavar minket, ha úgy barnulunk le, mintha ráfeküdtünk volna oldalt egy gofrisütőre, idén nagyon divatosak leszünk egy ilyen darabban.

Trendi a crop top

Ha szolídabb darabokat keresnénk, olyat is kínál a 2017-es irányzat. A levágott aljú topra hasonlító felsőrészek megjelentek a bikinidivatban idén. Ez a fiús alkatúakon is nagyon jól áll, egy kidolgozott has nem árt a viselésükhöz, hogy hatásos legyen.

Hippi és etno

A hippi revival divatirányzat még mindig jelen van a fürdőruhadivatban is. Akár horgolt hatású darabokat is találunk. A tervezők pici rojtokat álmodtak meg idén a bikinikre. Az üde virág, növény mintázat szintén nagyon menő idén nyáron is. Ezekben könnyen kiríhatunk a tömegből a tengernél, vagy a medenceparton.