REMÉNYSÉG HÍRCSOKOR: EMLÉKVERSENY, KOSZORÚZÁS, TÁBORI PROGRAMHIRDETÉS

A hét végén és a jövő hét elején következik a már 101 éves Váci Reménység Egyesület két kiemelt jelentőségű hagyományos eseménye, előbb a Vanyek Béla Emlékverseny, majd pedig az alapító kanonok és az újraalapítást vezető Lehőcz János emléktáblájának megkoszorúzása.

A gerelyhajító és távolugró versenyszámokban rendezendő XXIX. Dr. Vanyek Béla Emlékversenyt vasárnap tartják az alapító nevét viselő sportcentrumban, ahova szerte az országból várhatók indulók a testvéregyesületek képviseletében.

Hétfőn 17 órakor kezdődik a Csányi úton lévő egyesületi székháznál Vanyek Béla és Lehőcz János emléktáblájának koszorúzási ünnepsége.

Mindeközben a VRE meghirdetett három, kisiskolásoknak szóló nyári napközi tábori turnust.

I. tábor: Július 1-5. Táborvezető: Jancskár Ildikó, II. tábor: Július 22-26. Táborvezető: Beráné Havai Tímea, III. tábor: Július 29 – augusztus 2. Táborvezető: Csetneki János.
A táborozások részvételi díja tartalmazza a napi háromszori étkezést és a foglalkozások, valamint a foglalkozásokhoz szükséges alapanyagok díját! Maximális létszám: 25 fő (minimum létszám: 20 fő). Részletes információk és jelentkezés: a vbsc@vaciremenyseg.hu email címen lehet!

Programok: atlétika, vívás, cserkészet, labdarúgás, egészségnap, drámajáték, néptánc, rendészeti foglalkozások, kirándulás a környéken, mesefilmvetítés, ebéd után csendes pihenő.

Szervező: a Váci Reménység Egyesület tulajdonában lévő Vanyek Béla Sportcentrum Nonprofit Kft.
Cím: 2600 Vác, Kosdi u. 4-8.
Internet: www.vaciremenyseg.hu.