Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Jótékonysági bál Sződligeten
2005. nov. 08.
Sződligeten az általános iskola tornatermében kerül megrendezésre a Polgárőr Jótékonysági Bál 2005. november 26-án, szombaton (Katalin napi bál), melynek teljes bevételét a Polgárőrség fenntartási költségeire fordítják a szervezők - tudtuk meg Juhász Béla főszervező úrtól. A részletes programról az alábbiakban közölt, a rendezvényt népszerűsítő plakátról tájékozódhatnak kedves olvasóink.
 ... bővebben » 
 
Verőce - interneten a nyári fesztivál
2005. máj. 25.
A napokban beszámoltunk önöknek arról, hogy május 28-án, szombaton 16 órakor ünnepélyes keretek között felavatásra kerül a verőcei víziszinpad. A megnyitóval és a nyári rendezvénysorozattal kapcsolatban már az interneten is olvashatnak részletes információkat - tudtuk meg Dr. Szente Kálmántól, Verőce alpolgármesterétől.
 ... bővebben » 
 
Csatornázás Gödön - folyamatban az ötödik fázis
2005. máj. 06.
A tervek szerint nyárra befejeződik a csatornázás Gödön - tudtuk meg a Dunakanyar Rádiótól. Az ötödik, befejező szakasz során 27 kilométer hosszúságú szennyvízcsatorna-hálózat épül ki. Az összberuházás révén 1600 család háztartásába jut el a környezetbarát infrastruktúra. A közel 1 milliárd forintos fejlesztés nyár közepén fejeződik be, és ezzel Göd csatorna hálózata teljessé válik. 2006-tól kezdődően a Gödhöz csatlakozó Nevelek dűlő településrész csatornázása is megkezdődik.
 
Polgárőrök a turisták biztonságáért
2005. febr. 04.
A turizmust felügyelő Kolber István a közelmúltban együttműködési megállapodást írt alá az Országos Polgárőr Szövetséggel. A közbiztonság megteremtésében egyre fontosabb szerepet betöltő szervezet és a turisztikai feladatok koordinálásáért felelős állami vezetés által aláírt dokumentum alapján a polgárőrök a nyári idegenforgalmi szezonban fokozott bűnmegelőzési és baleset-megelőzési szolgálatot látnak el többek között a Dunakanyarban.
 ... bővebben » 
 
Teleházak az adózókért
2005. jan. 21.
A Magyar Teleház Szövetség és az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal illetékesei a közelmúltban állapodtak meg abban, hogy az ország ötszáz-tizennyolc pontján működő Teleház munkatársai segítséget nyújtanak a hozzájuk forduló adóalanyoknak. Munkanapokon 14 és 18 óra között a Teleházakban rendelkezésre állnak az adatszolgáltatás teljesítéséhez szükséges technikai eszközök, a munkatársak pedig segítségükre vannak a felhasználói ismeretekkel nem rendelkezőknek.
 ... bővebben » 
 
Sikert hoztak a beruházások
2005. jan. 09.
Sződön az elmúlt évben a beruházások között átadták a könyvtár új épületét is. Az újonnan átadott könyvtár épülete, és a benne megnyitott  szobor kiállítás nagy sikert aratott a lakosság körében - olvasható a helyi lapban. Az új helyre költözött könyvtár kulturált körülmények között várja az olvasókat. 2004-ben elkészült az iskola új járdája, a Polgármesteri Hivatal épületét felújították, és Nevelek településrészen is zajlott útépítés. Ezen kívül a Határ út is aszfalt burkolatot kapott, ezzel Sződ belterületi útjainak 98 százaléka aszfalt burkolatúvá vált.
 
Bölcsődéből múzeum - testületi ülés Nagymaroson
2004. dec. 22.
Nagymaroson a legutóbbi képviselő testületi ülésen döntés született arról, hogy a volt bölcsőde épületét múzeumi célra hasznosítják, foglalkoztak a jövő évi költségvetési koncepcióval, elvetették a Felsőmező utca közúttá nyilvánításának tervét, döntöttek a Fő tér környezetrendezési projekt következő lépésének beindításáról és megismerkedtek a jövő évi helyi adórendelet tervezettel.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 Következő > Utolsó >>

Eredmények 289 - 295 / 295

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat