Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Voksán Virággal és Várkonyi Attilával együtt igyekeztünk mosolyt csalni a gyermekek arcára Nyomtatás E-mail
2015. dec. 23.
A Vác Online regionális hírportál szerkesztősége 2015. december 22-ére jótékonysági akciót szervezett. Az immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő, Karácsony környéki esemény keretében maga a Mikulás látogatta és ajándékozta meg az ünnepeket a váci Jávorszky Ödön Kórház Csecsemő- és Gyermekosztályán tölteni kényszerülő gyermekeket. A Mikulás pedig ezúttal nem csak egymaga érkezett - munkáját olyan ismert, neves sztárok segítették, mint a külföldön és idehaza is nagy népszerűségnek örvendő dj Voksán Virág (Dj Flower), és az egyik legsikeresebb hazai dj, a Fergeteg Party-k atyja Várkonyi Attila (Dj Dominique).Az eseményen jelen volt Kárpáti Zoltán ápolási igazgató is, aki az osztályon lévő gyermekek és szüleik nevében is megköszönte a látogatást és az ajándékozást.


A gyermekek ezúttal is nagy örömmel fogadták a nagy szakállú Télapót,
aki egy-egy, messzi földről hozott ajándékkal lepte meg őket

Szerencsére ezúttal mindösszesen három gyermek volt bent az osztályon így a temérdek sok ajándék nagy része csak a későbbiek során talál majd gazdára. Kárpáti Zoltán döntése értelmében a fennmaradó ajándékok az osztályra az elkövetkező napokban esetlegesen bekerülő, valamint a gyermekügyeletre érkező kis betegek között kerülnek szétosztásra.Huszár Károly a Vác Online főszerkesztője köszönetet mondott a kórház főigazgatójának, dr. Sámoly Györgynek, az egészségügyi intézmény ápolási igazgatójának, dr. Kárpáti Zoltánnak, a Gyermekosztály kollektívájának, valamint a szülőknek és gyermekeiknek, hogy szeretettel fogadták a szerkesztőség kezdeményezése nyomán megvalósult látogatást, ajándékozást.


Várkonyi Attila - akinek Vác városa nagyon közel áll a szívéhez - elmondta, hogy örömmel tett eleget a felkérésnek, hogy részt vegyen a Vác Online jótékonysági akciójában.
Virágot is hasonlóképpen jó érzés töltötte el, hogy jelen lehetett az eseményen, sőt... A DJane maga is készült egy kis meglepetéssel a gyermekek számára: saját gyermekkori játékaiból, könyveiből hozott el nekik néhányat.


- Az akció célja ez alkalommal is az volt, hogy mosolyt csaljunk a gyermekek arcára és - ha csak egy kis időre is - feledtessük velük az otthontól távol töltött, kórházi perceket, melyek talán így az ünnepi időszakban a legnehezebbek a számukra - mondta el Huszár Károly.

- Örömmel töltött el mindnyájunkat, hogy amit terveztünk, amiért dolgoztunk, megvalósult: hiszen - bár a beteg gyermek arcára mosolyt csalni nem könnyű feladat - akciónkkal ezúttal is sikerült néhány örömteli percet szerezni az osztályon ápolt gyermekeknek - tette hozzá a főszerkesztő.

Ezúton valamennyi, a kórház Csecsemő- és Gyermekosztályán lévő kis betegnek azt kívánjuk, hogy mielőbb, gyógyultan térjenek haza az egészségügyi intézményből!

Végül pedig - de nem utolsó sorban - legyen a szó a köszöneté:

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a váci TESCO Hypermarketnek, amely immáron negyedik alkalommal állt a kezdeményezésünk mellé és igencsak segített megtömni a Mikulás zsákját!

Köszönet barátainknak: Voksán Virágnak és Várkonyi Attilának, hogy jelenlétükkel emelték az esemény színvonalát! Virág és Attila egyébként immáron második alkalommal vettek részt a "Mosolyt csalni a gyermekek arcára..." elnevezésű jótékonysági akciónkban.

Végül, de nem utolsó sorban köszönet a Váci Dunakanyar Színház oszlopos tagjának, Smál Gábornak, akinek közreműködésével maga a Mikulás is jelen lehetett az eseményen!

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat