Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Váci sikerek - sikeres váciak Nyomtatás E-mail
2014. febr. 11.
Immáron harmadik alkalommal fogadták a váci polgármesteri hivatalban azokat a városunkhoz köthető közéleti személyiségeket, akik országos vagy regionális szintű elismerésben részesültek 2013-ban és ezzel öregbítették Vác hírnevét. A hétfőn, 2014. február 10-én megjelentek között ott voltak, azok a diákok, akik tanulmányi és/sportversenyeken elért eredményeikkel érdemelték ki a városvezetők elismerését.A városháza tanácstermében megjelenteket Fördős Attila polgármester fogadta Pető Tibor és Mokánszky Zoltán alpolgármesterek társaságában. Fördős Attila köszöntőjében elmondta, hogy az elmúlt évben országos és regionális szinten sikereket elért személyek példaértékű tevékenységükkel mintát nyújthatnak másoknak is. Az önkormányzat nevében emléklapot és egy, a városról szóló könyvet vehettek át a díjazottak a polgármestertől és a két alpolgármestertől, akik mellett egyébként több városi képviselő is jelen volt az ünnepségen.


Az önkormányzat ajándékainak átadása előtt Smál Gábor, a Fónay Márta - HUMÁNIA - Drámai Műhely tagja adta elő Wass Albert egyik versét.


Az alábbiakban közöljük a díjazottak névsorát és az ünnepségen elhangzott indoklást, amely méltatásnak is tekintendő:

Mándli Gyula
„A Magyar Könyvtárosok Egyesülete Helyismereti Szervezete a közkönyvtárak helyismereti munkájával hivatásszerűen foglalkozó könyvtárosok szervezetének és munkaprogramjának kialakításában végzett meghatározó jelentőségű szerepéért ítélte méltónak Mándli Gyulát a Kertész Gyula Emlékérem kitüntetésre. A szakmánkat érintő folyamatos változások közepette szükségünk van olyan mérföldkövekre, melyekhez visszatérhetünk, ha elvétettük az utat. Mándli Gyula könyvtárosi, szervezetfejlesztő, kultúraközvetítő, értelmiségi munkásságával letett egy ilyen iránymutató mérföldkövet.”

Galambos Péter
A Vác Városi Evezős Club sportolója. 2013-ban elnyerte „az év legjobb Pest megyei sportolója férfi felnőtt korosztályban” címet. Rapcsák Károly mesteredző tanítványa.

Vinkó Kornél
Vác Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságának parancsnokhelyettese. 2013-bn elnyerte a "Pest Megye Katasztrófavédelméért Díjat".

Dr. Kunné Krecsik Margit
Az Egészségügyi Főiskola gyógytornász szakán szerzett diplomát. Kezdetben a váci kórházban dolgozott, csaknem húsz éve pedig vállalkozóként végzi tevékenységét a mozgásukban korlátozott emberek segítésére. A Madách Imre Művelődési Központban éveken keresztül heti két alkalommal, díjmentesen tartott csoportos gyógytorna-foglalkozást mozgáskorlátozottak számára. Szükség esetén életvezetési tanácsokkal is segíti a mozgásukban korlátozott embereket, korábban a nyári táborozások alkalmával kísérőként támogatta a civil szervezet ifjú tagjait.
2013-ban elnyerte a Mozgáskorlátozottak Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete által alapított Szívember-díjat. Az erkölcsi elismerést az egyesület közös karácsonyi ünnepségén adták át a váci Madách Imre Művelődési Központban.

Molnár László József
1951. március 23-án született Nagyváradon. Tanulmányait Kolozsváron, a Ion Andreiescu Képzőművészeti Egyetem képgrafika szakán 1975-ben fejezte be. Tanárai: Feszt László és Nica Joachim voltak. 1980-tól él Magyarországon. Veresegyházán majd 1986-tól Vácott telepedett le. Tagja volt a Művészeti Alapnak, tagja a Magyar Grafikusművészek Szövetségének, a Magyar Képző-és Iparművészek Szövetségének, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének. Az Egri Eszterházy Károly Főiskola Rajz Tanszékének docense.

Csank János
A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága évzáró ünnepélyén vehette át Csank János a megyei I. osztályban veretlenül első Vác FC mesteredzője „Pest megye labdarúgásáért”-kitüntetést.

Matkovich Ilona
Matkovich Ilona vehette át az idei Paul Lendvai-díjat a Magyar Narancs című hetilapban Ragadozó életmód címmel megjelent cikkéért. Az elismerést a díj névadó alapítója adta át.

Szabó Krisztián
Hatalmas megtiszteltetés érte az XLavina Pap Motorsport versenyzőjét, Szabó Krisztiánt, akit az FIA Autocross Európa-bajnokság Buggy1600-as kategóriájának Európa-bajnokaként a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) az év magyar autóversenyzőjének választott.

Váci Lakterületi SE
„Az év legeredményesebb szabadidősport szervezete „ II. díját nyerte el.

Kenusok:
Kenu sportágban a következő eredményt érték el:

Alwazír Bassár, Cserfalvi Erik, Nagy Milán, Sepa Levente
Pc-4 II. korcsoport 2000m I. helyezett

Fajta Jordán, Báti Gábor, Rácz Viktor, Alwazír Nazár
Pc-4 III. korcsoport 2000m II. helyezett

Onozó Dávid, Kovács Márk
C-2 IV. korcsoport 4000m II. helyezett

Turai Cole Kevin

C-1 IV. korcsoport 4000m III. helyezett

Alwazír Nazár, Báti Gábor, Magyar Máté
C-1 III. korcsoport 3x200m Váltó III. helyezett

Noé Bálint
Az Év Egyetemi Diáksportolója 2013.
Az Év Férfi Kajakosa Maraton Szakágban
Boronkay Sportjáért Arany fokozat 2013.
Noé Bálint 6. éve folyamatosan elnyerte a „Magyar Köztársaság”, majd a „Magyarország jó tanulója –jó sportolója” díjat, és a volt középiskolájának (Boronkay) is sok dicsőséget szerzett, mind úszás, mind duatlon spotban. A Világjátékokon kajak kettesben 16km-en 1. helyezést ért el testvérével, Milánnal, majd a Maraton VB-n 30km-en harmadikok lettek. A Síkvízi U23 és Felnőtt Magyar Bajnokságon egy 1. és három 3. helyezése volt. A kajak válogatott tagja.
Iskola: Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi kar, levelező képzés

Noé Milán Miklós
Az Év Egyetemi Diáksportolója 2013.
Az Év Férfi Kajakosa Maraton Szakágban.
Noé Milán 2013-ban az összes hazai válogató versenyt megnyerte K-1 5000 méteren, így a Síkvízi EB-n és VB-n is ő képviselte hazánkat. A VB-n elért 7. helyezése a sportág történetében elért eddigi legjobb eredmény! A Világjátékokon kajak kettesben 16km-en 1. helyezést ért el testvérével, Bálinttal, majd a Maraton VB-n 30km-en harmadikok lettek. A Síkvízi U23 és Felnőtt Magyar Bajnokságon egy 1. és három 3. helyezése volt. A kajak válogatott tagja.
Iskola: ELTE-PPK Sportszervezői szak, levelező képzés

Noé Zsombor József
„Elnöki Külön-díj 2013.” Pest megyei Sportkarácsony
Noé Zsombor 2013-ban az összes hazai síkvízi válogató versenyt megnyerte kajak kettes 500m-,1000m-en, illetve négyes 1000m-en, így az Európa és Világbajnokságon ő képviselhette hazánkat. Egyszeres Európa és kétszeres Világbajnok volt 2013-ban olimpiai versenyszámokban. Az Országos Ifjúsági bajnokságokon azon versenyszámokban, amikben rajthoz állt, a dobogón végzett. Noé Zsombor felkészülése nem zökkenőmentes, 2013-ban is az első válogató verseny előtt 2 héttel részleges bokaszalagszakadást szenvedett, szerencsére ez nem gátolta meg abban, hogy eredményes évet zárjon.
Iskola: Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium

Petró Ádám
A 2012 -évi Ifjúsági Kajak Maraton Világbajnoki címét a 2013-as évben sikeresen megvédte Koppenhágában, és így - 21km-en - a 2013-as év Férfi Ifjúsági Kajak Maraton Világbajnoka lett ismét.
Az aranyérmen és az egyéni dicsőségen túl ez két okból is fantasztikus és úttörő eredmény Vácnak és az országnak:
1. Vácon /váci igazolt versenyző/ még soha nem volt egyéni világbajok kajakban. Petró Ádámnak ez a tavalyi évben már sikerült, és idén szerencsére meg tudta ezt ismételni.
2. Magyarországon még soha senkinek nem sikerült férfi kajakban megvédeni az ifjúsági maraton világbajnoki címét. Ő az első az országban, aki egymást követő két évben világbajnok tudott lenni ilyen távon és mezőnyben.

Madách Imre Gimnáziumból


Bejczi Lujza
2013. május 31-én „BONIS BONA - A Nemzet Tehetségeiért” díjat vette át dr. Hoffmann Rózsa államtitkártól az OKTV dobogósainak eredményhirdetésén. A díjat szakmai kör javaslatára kapta.
Munkája során különös gondot fordít a tehetséggondozásra. Diákjai az elmúlt évek során sikeresen szerepeltek országos tanulmányi versenyeken. A 2011/2012. tanévet megelőző évek kiemelkedő eredménye volt Makrai Katalin 2008-as OKTV-n elért 20. helyezése.
A 2011-2012. tanévben 9 tanítványa jutott a második fordulóba, s közülük ketten is (Incze Noémi 17. és Somlai Borbála 19.) a döntőbe kerültek az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen.
A tehetséggondozó munka igazi sikerét a 2012-2013. tanév hozta, amikor az egyik tanítványa, Incze Noémi (13.D) az OKTV 2. kategóriájának országos döntőjében 2. helyezést ért. Ez az eredmény iskolánk elmúlt negyedszázadának legjobb tanulmányi eredménye. (Csizmadia Kinga sikerével együtt. Ld. Juhász Gábor.)
Bejczi Lujza munkája nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy az OKTV döntőkön elért eredmények OFI által elkészített rangsorban a Váci Madách Imre Gimnázium az elmúlt öt év tekintetében a 10. helyen van olasz nyelv tantárgyból.

Havas Balázs
2012. legjobb sportiskolása kajak sportágban. (2013-ban kapta meg a díjat)
5 éve a korosztályos válogatott tagja. Legjobb eredményeit maraton távon érte el. Legjobb eredményei világbajnoki III. helyezések egyesben és párosban is.

Kiss Fruzsina
Országos Középiskolai Festőverseny 2. helyezett

Ferencsik Flóra
Országos Középiskolai Festőverseny. Különdíj

Szilvás Bence
Szilvás Bence (11.E) Országos Bajnokságon Hármas ugrásban 2. helyezést ért el a VI. korcsoportban.

Jancsik Alexandra
Sárkányhajó Világbajnokság 2. helyezés és 3. helyezés.

Jenszky Petra
Magyar bajnokság 1. hely; 2.hely; 2 db 3. hely és egy 4. hely

Farkas Kevin
Kajak Országos bajnokság 2.; 3.; 6. helyezés

Turai Cole Kevin
Kenu Magyar bajnokság 1-2-3-4 helyezés

Szlépka Armand
Jégkorong Válogatott (Prága) 9. hely
Europa torna csapatban 1. hely Magyar bajnokság 2. hely és 3. hely

Boronkay György Műszaki Középiskolából:

Dr. Minda Mihály
tehetséggondozásért (országos)
Főleg a matematika területén érnek el kiemelkedően jó eredményeket a tanítványai. Az OFI által készített rangsor alapján az elmúlt közel 30 évet vizsgálva is az ország 20. legeredményesebb OKTV felkészítő tanára. Emellett eredményesen tanítja a fizikát és az informatikát is. Osztályfőnök, és a pedagógus focicsapat tagja.

dr. Mindáné Kolostori Nóra
tehetséggondozásért (országos)
A természettudományok (matematika-fizika) területén szervez előadásokat és tart tehetséggondozó, felkészítő foglalkozásokat általános és középiskolás diákok számára. Mentortanár, a Boronkay Tehetségpont akkreditáltja és kapcsolattartója, a fizika munkaközösség vezetője.

Lengyel Csaba
tehetséggondozásért (országos)
A matematika területén érnek el kiemelkedően jó eredményeket a tanítványai. Az OFI által készített rangsor alapján az elmúlt közel 30 évet vizsgálva is az ország 17. legeredményesebb OKTV felkészítő tanára. Emellett az iskolai sakk szakkör vezetője, mellyel rendszeres résztvevők az országos döntőkön. Ő is tagja a többszörös országos dobogós helyezést elért pedagógus focicsapatnak.

Szász Csilla

tehetséggondozásért (országos)
A matematika területén érnek el kiemelkedően jó eredményeket a tanítványai. Az OFI által készített rangsor alapján az elmúlt közel 30 évet vizsgálva is az ország 47. legeredményesebb OKTV felkészítő tanára. Cs. Nagy Andrással együtt a legutóbbi két OKTV győztes felkészítője.

Cs. Nagy András
tehetséggondozásért (országos)
A matematika területén érnek el kiemelkedően jó eredményeket a tanítványai. Az OFI által készített rangsor alapján az elmúlt közel 30 évet vizsgálva is az ország 13. legeredményesebb OKTV felkészítő tanára. Szász Csillával együtt a legutóbbi két OKTV győztes felkészítője. E mellett az iskolai sí- és vízi táborok szervezője. Ő is tagja a többszörös országos dobogós helyezést elért pedagógus focicsapatnak.

Fábián Gábor
Magyar Diáksportért (országos)
Az elismerést közel 20 éves munkájáért kapta, hiszen a versenyfelkészítéseket, versenyek szervezését igazgatóként is folytatta. Az elmúlt hét évben hat országos dobogós helyezést szerezetek az általa felkészített boronkays labdarúgók. A számtalan megyei mellett két országos döntő lebonyolításában is főszerepet vállalt. Szervezője és tagja volt a többszörös országos dobogós helyezést elért pedagógus focicsapatnak.

Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium

Pro Progressio (országos)
Intézményi szintű elismerés, melyet a BME alapítványi kuratóriuma ítél oda. A Boronkay szinte minden évben vagy tanári, vagy intézményi szinten elismerésben részesül, visszaigazolva ezzel az ott folyó magas színvonalú, tudományos szintű oktató- sőt kutató munkát.

Diákolimpiai Versenyeredményekért (országos)
Az iskola az elmúlt 10 év diákolimpiáin elért versenyeredményei alapján az ország második legeredményesebb iskolája. Ennek elismeréseként a Parlamentben vehetett át az intézmény képviselője (Fábián Gábor igazgató) díjat.
Pest megye legeredményesebb iskolája a sport terén (megyei)
Immáron hagyományos rendezvény a Megyeházán megrendezésre kerülő Sportkarácsony, ahol többek között a középiskolákat is rangsorolják eredményeik alapján. Ebben a kategóriában eddig mindig a Boronkay végzett az élen.

Kurdi Laura

Magyar Köztársaság Jó Tanuló Jó Sportolója (országos)
Korosztályos válogatott evezős. Jelenleg a Boronkay végzős diákja, aki iskolai színekben a mezei futóversenyeken is igen eredményesen szerepelt, s a Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia karán szeretne továbbtanulni.

Bácskai Dominika
Magyar Köztársaság Jó Tanuló Jó Sportolója (országos)
Korosztályos válogatott evezős. A Boronkayban 2013-ban érettségizett. Jelenleg az Óbudai Egyetemre jár, könnyűipari mérnöki karra.

Noé Zsombor
Pest megye Közgyűlés Elnökének különdíja
Korosztályos válogatott kajakos. A lengyelországi Európa Bajnokságon és a kanadai Világbajnokságon is aranyérmet nyert párosban. A díjat ezek elismeréseként kapta.

Kareczki Réka

Pest megye legjobb diáksportolója.
Az atlétika sportágban, Reménység SE színeiben elért eredményei alapján kapta meg az utánpótlás kategóriában ezt az elismerést. Az eredményeket még az Árpád Fejedelem Általános Iskola diákjaként érte el, de ma már a Boronkayba jár.

Adame Máté

Gerelyhajító, aki a Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakközépiskolában végzett és jelenleg a Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium tanulója. A Pest Megyei Önkormányzat legeredményesebb középiskolás diákja kategóriában a III. díjat kapta meg. Máté az év minden országos versenyét gerelyhajításban megnyerte, és a győztes csapat tagja is volt. Magyar válogatott kerettagjaként képviselte hazánkat Szlovákiában.

Cházár András EGYMI-ből

Lajos Gergő

5. osztályos tanuló a Cházár András EGYMI Kollégium és Gyermekotthon Simon Antal tagintézményében.
A 2013. december 7-én Vácon megrendezett Hallássérült Tanulók Országos Cházár András Úszóversenyén 4 arany- és 1 ezüstérmet nyert.
Ezzel a kiváló eredménnyel a Cházár András Úszó Emlékverseny legeredményesebb fiú versenyzője, melyért különdíjban is részesült.

Hideg Jenő
7. osztályos tanulója a Cházár András EGYMI Kollégium és Gyermekotthonnak.
A 2013. december 7-én Vácon megrendezett Hallássérült Tanulók Országos Cházár András Úszóversenyén 1 arany- és 3 ezüstérmet nyert.
Évek óta kitartóan sportol, az országos versenyeken rendszerint szép eredményeket ér el.

Raibl Rebeka

4. osztályos tanulója a Cházár András EGYMI Kollégium és Gyermekotthonnak.
A 2013. december 7-én Vácon megrendezett Hallássérült Tanulók Országos Cházár András Úszóversenyén 3 ezüst- és 1 bronzérmet nyert.
Évek óta szorgalmasan dolgozik, kimagasló eredményeket ér el, megbízható, mindig lehet rá számítani.

Varga Mónika
8. osztályos tanuló, aki folytatta sikeres szereplését az országos versenyeken, ahogyan ez az egész iskolai éveire jellemző volt.
A 2012-2013-as tanév májusában, a hallássérült tanulók számára rendezett Országos Borbély Sándor Tanulmányi Versenyen természetismeretből második, magyar nyelv és irodalomból negyedik helyezést ért el az országos mezőnyben.
Sikerrel szerepelt az országos informatikai versenyen, ahol negyedik helyezést szerzett.
Kiválóan sportol, számos arany-, ezüst - és bronzérmet nyert egyéniben és csapatban a Hallássérült Tanulók Országos Cházár András Úszóversenyén.
Küzdeni tudása, akaratereje, csapatszelleme elismerésre méltó.

Bölcsődék és Fogyatékosok Intézetéből


Soltész Józsefné sz. Balta Judit
Kisgyermeknevelő. A Bölcsődék Napja alkalmából vette át Balogh Zoltán Miniszteri Elismerő Oklevélét. 1980. óta dolgozik a Kölcsey utcai bölcsődében. Gondozza, neveli a rábízott gyermekeket. Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének tagjaként évekig segítette a szakszervezet működését. Szakmai továbbképzéseken rendszeresen részt vett. Minden munkatársával toleráns, együttműködő. Szereti a gyermekeket, legjobb tudásával végzi munkáját.

Karolina Katolikus Általános Iskolából

Vincze Bertalanné

Gazdasági vezető. A Váci Egyházmegye Te Deum Díjjal ismerte el lelkiismeretes munkáját, melyet az elmúlt években az iskoláért végzett.

Sisa Sándorné
Igazgatóhelyettes,tanító.
Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola által adományozott „Váci Katolikus Felsőoktatásért Díjat” kapta. A díjazott évek óta nagy odaadással koordinálja és vezeti a főiskolai hallgatók gyakorlati képzését iskolánkban. Magas színvonalú pedagógiai munkáját, melyet számtalan bemutató órán láthattak, nemcsak a főiskolai hallgatók, hanem a főiskola oktatói is elismerik.
Eredményes versenyeztetésért elismerést kapott a Zrínyi Ilona Országos Matematikaverseny szervezőitől.

Árpád Fejedelem Általános Iskolából

Árpád Fejedelem Általános Iskola
Pest megye legeredményesebb általános iskolája (I. díj).
Az intézmény diákjai több mint 20 sportágban indultak az országos diákolimpián.
29 tanuló ért el dobogós helyezést. Büszkék vagyunk arra, hogy Pest megyében működő 286 általános iskola közül, megelőzve sporttagozatos iskolákat is, mi végeztünk az első helyen.

Katona Fanni, Csáki Csenge, Soós Anna, Simon Karolina, Weszter Laura
A Váci Árpád Fejedelem Általános Iskola súlylökő lány csapata.
Az év legeredményesebb utánpótlás csapata II. díj elismerésben részesült.
A megtisztelő címet a városi, megyei, országos versenyeken nyújtott kiváló teljesítményükért érdemelték ki.

Kareczki Réka
Az év legjobb általános iskolai diáksportolója Pest megyében (I. hely)
Réka atlétika sportágban nyújt kimagasló teljesítményt. Sokoldalúságára jellemző, hogy az atlétika sportág több számában is dobogós helyen végzett.
A magyar serdülő válogatott tagja.

Dérné Lachegyi Zsuzsanna
Elismerő oklevél - 2012-2013. tanévben végzett – kiemelkedő tehetséggondozó munkájáért, melyet az anyanyelvi nevelés terén, Zöldi Szilvia nevű tanulója a megyei helyesírási versenyen elért I. helyezéséért kapott, a Bendegúz Gyermek és Ifjúsági Akadémiától.
Elismerő oklevél az olvasóvá nevelés terén, a 2012-2013. tanévben végzett kiemelkedő tehetséggondozó munkájáért, melyet a Jonatán Első Országos Könyvmolyképzőtől kapott.

Duhonyi Tiborné
A Kazinczy- díj Alapítvány - Péchy Blanka emlékére kuratóriuma a Hangolók beszédművelő kört és vezetőjét, Duhonyi Tibornét részesítette Kazinczy-díj elismerésben. A szakkör a „Beszélni nehéz!” mozgalomban és a Magyar Katolikus Rádió „ Szóról – szóval” című műsorfolyamában végzett hűséges, lelkiismeretes munkájáért részesült az elismerésben.

Bruderné Kárpáti Andrea

Elismerő emléklap Az Eötvös Loránd Fizikai Társulat elnöksége nevében Bruderné Kárpáti Andreának, aki Boroncsok Bence országos III. helyezett tanulót eredményesen készítette fel az Öveges József Kárpát – medencei Fizikaverseny döntőjére.

Vargáné Zsadányi Éva
Az év testnevelője Pest megyében. Tanítványai kézilabdában és atlétikában is országos versenyeken dobogós helyezést értek el. Testnevelő- és kézilabdaedzőként is gondoskodik a Váci NKSE kézilabda utánpótlásáról.

Magyari József

Címzetes főiskolai docens, óraadó oktató az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Művészeti és Testnevelési Tanszékén. Magas színvonalú munkájáért Dícsérő Oklevelet kapott.
A Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete és a Magyar Olimpiai Bizottság által adományozott „Az év testnevelője” díjban részesült az iskolai testnevelés és a diáksport fejlesztése, valamint az olimpiai eszme terjesztése érdekében kifejtett kimagasló tevékenységéért.

Földváry Károly Általános Iskolából

Nagy László Sándorné

A Földváry Károly Általános Iskola mérnöktanára, természetismeretet, egészségtant és biológiát tanít.
Tehetséggondozó munkája kiemelkedő, az általa felkészített diákok számos megyei és országos eredményt értek el az elmúlt években a Kaán Károly természet-és környezetismereti versenyen, valamint a Herman Ottó Biológiai Versenyen.
Ennek elismeréseként tavaly iskolánk felterjesztette a„BONIS BONA – A nemzet tehetségeiért” díjra, melyet a „Kiváló tehetséggondozók” kategóriában sikerült is elnyernie.

Zsidek Béláné

A Földváry Károly Általános Iskola magyar szakos pedagógusa, a humán munkaközösség vezetője, a 8.b osztály osztályfőnöke.
A tanórákon kívül is sokat foglalkozik a gyerekekkel, iskolai ünnepélyek, rendezvények műsorait tanítja be.
Tanítványait hosszú évek óta eredményesen készíti fel a tantárgyához kapcsolódó megyei és országos versenyekre.
Tehetséggondozó munkájának szép elismerése a „BONIS BONA – A nemzet tehetségeiért” díj elnyerése, a „Kiváló versenyfelkészítők” kategóriában.

A Váci Bartók Béla Zenei Alapfokú Művészeti Iskolából


Onozó Dávid
Nemzetközi Verseny Trevizo, I.hely

Pellet Sebestyén

Országos Zeneiskolai Zongoraverseny, döntős

Bubrik Miklós
Országos Zeneiskolai Zongoraverseny, kiemelt nívódíj

Molnár Zalán és Szafián Márton
IX. Országos Bartók Béla Hegedű-duó Verseny, I.hely

Budavári Botond

II. Pest megyei Dallamhangszeres Ütő Szólóverseny, II.hely

Fuchs Benjamin
II. Pest megyei Dallamhangszeres Ütő Szólóverseny, II.hely

Viszkeleti Mátyás
II. Pest megyei Dallamhangszeres Ütő Szólóverseny, III.hely

Kröel-Dulay Gáspár
II. Pest megyei Dallamhangszeres Ütő Szólóverseny, dicséret

Szinak Lilla
VII. Pest megyei Fuvolaverseny, III.hely

Bubrik Miklós
Ferenczi György Országos Zongoraverseny, III.hely

Pellet Sebestyén
„Tied a Steinway” – országos verseny zongoraverseny, III.hely

Bánstik Eszter
Balassagyarmati Regionális gitárverseny, dicséret

Dolnay Ádám
Balassagyarmati Regionális gitárverseny, II.hely

Petyánszky Krisztián

Balassagyarmati Regionális gitárverseny, III.hely

Kanyó Ábel
Balassagyarmati Regionális gitárverseny, III.hely

Izsóf Balázs

Balassagyarmati Regionális gitárverseny, II.hely

A Váci Reménység Egyesületből

Kareczki Réka

Atléta, serdülő országos bajnok, a magyar serdülő válogatott tagja.

Adame Máté
Atléta, junior országos bajnok, a magyar junior válogatott tagja.

Kálmán Krisztina

Fogyatékossággal élő atléta, többszörös magyar bajnok, nemzetközi versenyek győztese.

Kanyó Zsolt
Fogyatékossággal élő atléta, többszörös magyar bajnok, nemzetközi versenyek győztese.

Váci Reménység Egyesület
A Sportkarácsonyon Pest megye legeredményesebb speciális egyesülete címet kapta.

További képek az eseményről:


Fotók: Vincze Rita
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat