Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Tisztújító ülést tartott a KDNP
2006. okt. 31.
A Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezete 2006. október 25-én szerdán tartotta meg tisztújító ülését, melyen dr. Áfra Tamást elnöknek, Tomori Pált titkárnak választották meg. Az elnökség tagjai: dr. Kámory Katalin, Gyombolai Péter és Orvos András lettek. A megyei küldöttségbe Somodiné dr. Dobó Katalint delegálta a szervezet; a választókerületi küldött szerepkörét pedig Gyombolainé Vető Zsuzsanna tölti be a fenti dátumtól.
 
"Mondd, Te kit választanál? ...és miért?"
2006. szept. 18.
A Szabad Demokraták Szövetsége 2006. szeptember 13-án, szerdán 18 órai kezdettel a váci Madách Imre Művelődési Központban tartotta képviselő-jelölt bemutató fórumát. Az eseményen Alexy Norbert az SZDSZ helyi szervezetének elnöke, polgármester-jelöltje Fodor Gábor parlamenti képviselő és Gulyás József, a megyei önkormányzat alelnöke jelenlétében mutatta be az önkormányzati választáson a voksokért induló csapatát.
 ... bővebben » 
 
Ismertették az összefogás képviselő-jelöltjeit
2006. aug. 16.
Megnevezték három jobboldali párt váci szervezetének képviselő-jelöltjeit, azon a sajtótájékoztatón, amelyet augusztus 15-én, kedden tartottak a váci Madách Imre Művelődési Központban. A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség váci szervezetének részéről Imre Zsolt elnök, a Kereszténydemokrata Néppárt váci szervezetének részéről Tomori Pál alelnök, a Magyar Igazság és Élet Pártja váci szervezetének részéről Mokánszky Zoltán elnök és a párt korábbi, helyi elnöke, az összefogás polgármester-jelöltje, Fördős Attila - aki jóideje függetlenként vesz részt a helyi politikában - volt jelen a sajtótájékoztatón.
 ... bővebben » 
 
Borfesztivál Vácon kilencedik alkalommal
2006. aug. 13.
Az elmúlt években kialakult hagyományokra építenek a kilencedik alkalommal megrendezendő Váci Borfesztivál szervezői, de számos meglepetés is tarkítja a programot. A rendezvény szeptember elsején, pénteken 18 órakor nyílik a váci Fónagy&Walter Vendég- és Borház udvarán - tájékoztatta szerkesztőségünket az eseménysorozat főszervezője, Fónagy István.
 ... bővebben » 
 
Fiatalokkal a deviáns fiatalokért
2005. nov. 14.
Kortárssegítőkké válhatnak azok a középiskolások, akik korábban deviánsok voltak. Röviden ezt a célt szolgálja az Egészséges Ifjúságért Alapítvány programja, amely Magyarországon egyedülálló kedvezménynek számít. A program alapját az a 2003-ban végzett bűnmegelőzési vizsgálat képezte, amely során Tatabánya és Salgótarján mellett Vácott is megkérdeztek fiatalokat a problémáikról.
 ... bővebben » 
 
Tíz éve a testvériség és a szolidaritás jegyében
2005. nov. 07.
Szentmisével, szobor-avatással, előadásokkal és tortával emlékeztek meg a váci, Március 15. téri, Máltai Szeretetkórház tíz esztendős fennállásáról november 4-én, pénteken. Az ünnepség a főtéri kórház közvetlen szomszédságában lévő kápolnában tartott szentmisével kezdődött, amelyet dr. Beer Miklós, váci megyéspüspök, Kozma Imre atya, Irgalmas-rendi szerzetes, apostoli protonotárius, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Alapítvány elnöke és dr. Faragó Artúr, a Váci Egyházmegye kórházlelkésze celebrálta.
 ... bővebben » 
 
Nyákleszívóval gazdagodhat a váci kórház
2005. okt. 25.
Sikeresnek bizonyult a váci, Tánccal az Egészségért Alapítvány szervezésében immáron harmadik alkalommal megrendezett Váci Sport és Kulturális Jótékonysági Fesztivál. A váci sportcsarnokban október 22-én, szombaton tartott rendezvény bevételéből a közeljövőben a helyi Jávorszky Ödön Kórház nyákleszívó készülékkel gyarapodik. Az eszközt több osztályon is örömmel használnák, hiszen a jelenlegiek meglehetősen elavult állapotúak.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 Következő > Utolsó >>

Eredmények 361 - 370 / 370

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat