Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Az elektromos rendszerek roham léptű fejlődése megkerülhetetlen Nyomtatás E-mail
2019. márc. 05.
Az állandóan fejlődő technikai környezetben az elektromos rendszerek is folyamatos változáson mennek keresztül. A családi házak és lakások villamosítása már több mint 100 éve kezdődött el, és tart ma is. Kezdetben a világítás volt az egyedüli megoldandó feladat, de napjainkban már számos egyéb feladatra használjuk az elektromos energiát.
Az idő múlásával sorra jelentek meg az elektromos árammal működtethető készülékek, mellyel az energia elosztási feladatok is sokasodtak. A megoldási lehetőségek pedig rendkívüli módon bővülnek, ennek köszönhetően az elektromos rendszerek roham léptű fejlődése megkerülhetetlen.A váci Vill-Tel Bt. célja, hogy ebben a változó környezetben mindig a legújabb és leginkább testreszabott megoldásokat tudja kínálni az ügyfeleinek.

A vállalkozás több éves tapasztalattal rendelkező minősített szerelőkkel végzi ingatlanok villanyszerelését valamint riasztó- és kaputelefon rendszerek, napelemes rendszerek, elektromos fűtési- és/vagy klímarendszerek értékesítését, kiépítését, korszerűsítését és karbantartását.

Az imént említett kategóriák közül kiemelnénk az elektromos fűtési rendszereket úgy, mint legfőbb pillért. A Vill-Tel Bt. a NordArt fűtő paneleit, a Heat4All infra paneleit, valamint a BVF padlófűtés-rendszereit forgalmazza.

Fűtőpanelek

Használhatjuk kiegészítő fűtésként, vagy akár a komplett lakás, ház fűtésére, a NordArt fűtőpanelek minden esetben jó döntésnek bizonyulnak. Minimális beruházási költségei hamar megtérülnek, könnyen üzembe helyezhetőek bárhol, ahol elektromos áram van. A panelenkénti programozási lehetőség egyesíti a komfortot a tudatos fogyasztással, időt és energiát takarítva meg a felhasználójának.


Bővebben a fűtőpanelekről: itt.

Infra panelek

A Heat4All infra panelek a világ egyik leghatékonyabb és legtakarékosabb fűtési megoldását kínálják. Az infravörös fűtés máshogy fűt, mint minden más, eddig ismert fűtés. A hagyományos (úgynevezett konvekciós) fűtések a levegőt melegítik, arra bízzák a hő közvetítését, míg ezzel szemben az infravörös fűtés közvetlenül tudja átadni a hőt a helyiségben tartózkodóknak, a tárgyaknak és a határoló szerkezeteknek.


Padlófűtés-rendszerek

A padlófűtés lényege a szokványos radiátoros rendszerekkel szemben a fűtés kisugárzása, mely a meleget jóval nagyobb felületen adja át. A padlófűtéssel ellátott helyiségben a meleg a 24-29 °C körüli padlóról sugárzik felfelé, kellemes és egyenletes hőmérsékletet biztosítva a tartózkodási zónában. A szobában a hőmérséklet fokozatosan csökken a padlótól felfelé, a mennyezet közelében már csak 18-20 °C-os. Hagyományosan fűtött helyiségek esetében ez pont a fordítottja. A radiátor a meleg levegő felfelé áramoltatásával fűt, emiatt 1,5-2 m magasságban csak akkor képzelhető el a kívánt 20 °C, ha a mennyezetnél 28-30 °C, míg a padló közelében csupán 16 °C van. Vagyis padlófűtés alkalmazásával a helyiség hőmérséklete alacsonyabbra vehető, anélkül, hogy az rontana a komfortérzeten.

A BVF H-MAT termékcsalád alkalmazásával a padlófűtés kialakítása minden eddiginél egyszerűbb és gyorsabb. Teljes értékű, kiegészítő és komfort fűtés kialakítására alkalmas padlófűtési rendszerünk nem igényel speciális előkészületeket sem a burkolónak sem az elektromos hálózat kiépítése során.

Az elektromos fűtőszőnyegek a hagyományos padlófűtésekkel ellentétben nem az aljzatbeton rétegbe kerülnek beágyazásra hanem a csemperagasztóba, így jelentősen lerövidül a felfűtéshez szükséges idő, elkerülhető a beton tömegéből adódó túlfűtés.


Bővebben a padlófűtés-rendszerekről: itt.

A termékek megtekinthetők a bemutatóteremben!

A fűtési rendszerekben elmerülve ne feledkezzünk meg arról, hogy a Vill-tel Bt-re számíthatunk akkor is, ha ingatlanunkban villanyszerelési munkára, riasztó- és kaputelefon rendszer, napelemes rendszer vagy klímarendszer kiépítésére, korszerűsítésére, karbantartására van szükségünk, sőt... Most egy új termékkörrel is bővült a cég palettája. Erről bővebb információk az alábbiakban:

***

ÚJDONSÁG!

Találjuk meg együtt az Önhöz illő villanykapcsolót!

Fiatalos vagy a klasszikus? Minimál dizájn vagy a takarékos? Színes vagy fehér? Esetleg a visszafogott krém szín? Bármelyik is illik Önhöz, itt van a megoldás:


A Makel gyárról dióhéjban:

A gyár 45 éve működik. A gyártás teljesen automatizált, a világ 3. legnagyobb elektromos szerelvény gyártója, naponta 400.000 kapcsolót, csatlakozó aljzatot, egyéb villamos szerelvényeket gyártanak. A gyártás során 100% minőségkontrollt alkalmaznak.

A Makel termékek nem csak műszaki szempontból kiválóak, de esztétikailag is megállják helyüket a hazai piacon. A termékek mögött a világ egyik legnagyobb épületvillamossági gyára áll, mely mind fejlesztésben mind gyártókapacitásban nagy elismeréssel bír. A termékeket ISO minõségbiztosítási rendszer figyelembevételével gyártják és két év visszavásárlási garanciát biztosítanak a vevõk számára. A Makel gyár 1977- ben alakult. 1987 óta a neve, Makel Elektrik Malzemelki és megkezdi a saját kapcsolóinak gyártását. Saját bevizsgáló laboratóriummal rendelkezik.

A termékek között megtalálhatók különböző beltéri kapcsolók, IP20 védettségű falon kívüli szerelvények, PI44-54 falon kívüli szerelvények, 6A -63A -ig kismegszakítók, kismegszakítódobozok, elosztók, fogyasztásmérő órák.

A termékek megtekinthetők a bemutatóteremben!

***

Mindezeken felül pedig a Vill-Tel Bt. kollektívája az egyedi igények esetén is áll a megrendelők rendelkezésére.
Felkeltette érdeklődését a fenti írás?

Keresse fel őket:

Vill-Tel Bt.

2600 Vác, Budapesti főút 38.

+36-20-824-7501

+36-30-713-6665

Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat