Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Újabb, jelentős árcsökkenés jöhet szerdán
2012. jún. 26.
A héten tovább csökkent az olaj árfolyama, miközben a forint erősödni tudott a dollárral szemben. Ez jó hír az autósoknak, hiszen ezek alapján akár egy jelentősebb árcsökkenésre is sor kerülhet majd szerdától a hazai kutakon.
 ... bővebben » 
 
Sokan menekülnek a szökőkutakba a hőség elől, ám az ilyen fajta felüdülés komoly veszélyeket rejthet
2012. jún. 21.
Bár az A szökőkutakat eredetileg nem fürdésre tervezték, ennek ellenére - főleg a nyári kánikulák idején, így a napokban is - vannak olyanok, akik a szökőkutak vizébe menekülnek a hőség elől. Nincs ez másképpen a váci főtéren sem: sokan keresnek felüdülést a helyi szökőkútban. Sajnos azonban az ilyen fajta felfrissülésnek komoly veszélyei vannak.
 ... bővebben » 
 
Óvjuk értékeinket a kánikulában is!
2012. jún. 21.
Igaz, a kánikula tombol, azonban a bűnözők sajnos nem mennek szabadságra. A nyári szezon különösen kedvez az alkalmi tolvajoknak, hiszen ilyenkor viszonylag könnyedén el tudják emelni az értékeket: a lakások nyitott ablakai, erkélyei, valamint a lehúzott autóablakok, továbbá a strandon őrizetlenül hagyott értékek szinte vonzzák az elkövetőket. Szerkesztőségünk ezúton szeretné felhívni olvasói figyelmét, hogy a melegben is legyenek figyelmesek; ne könnyítsék meg a tolvajok dolgát!
 
Az MSZP segítene a hőség elviselésében a panelházakban élőknek
2012. jún. 21.
Kiss Zsolt, váci szocialista önkormányzati képviselő a város jegyzőjéhez fordult azzal a kéréssel, hogy folyamatos locsolással hűtsék a lakótelepek utcáit, így csökkentve az átforrósodott terület hőmérsékletét. A panellakások falai ontják a meleget, elviselhetetlen a hőség, és ha az ablakokat kinyitják, akkor a házak között megrekedt forró levegő áramlik be a lakásokba. Az idősebb emberek, betegek számára az elviselhetetlen hőség akár végzetes is lehet.
 ... bővebben » 
 
A XX. Váci Világi Vigalom programjai
2012. jún. 20.
Idén 20 éves a Váci Világi Vigalom! A három napos fesztivál látogatói mintegy 100 ingyenes program közül válogathatnak majd július utolsó hétvégéjén. A hagyományokhoz híven ezúttal is a tartalmas szórakozást és számos meglepetést kínál a Vigalom. A három nap során, Vác Város Önkormányzatának jóvoltából díjmentesen választhatnak a temérdek program közül.
 ... bővebben » 
 
Fülledt, forró nyár - Érvénybe lépett a harmadfokú hőségriasztás
2012. jún. 20.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a mediterrán térségből továbbra is meleg és száraz levegő érkezik a Kárpát-medencébe. Szerdán és csütörtökön az ország túlnyomó részén 27 fok feletti középérték valószínű. A jelenlegi számítások szerint pénteken a hűvösebb levegő első hulláma a nyugati, északnyugati országrészt már eléri, így ott mérséklődik a nappali felmelegedés, de a középső és a keleti területeken csak a hétvégén gyengül a kánikula.
 ... bővebben » 
 
Jubileumi Vigalom: bár gazdasági válság van, a minőség nem kopik
2012. jún. 20.
A minőség nem kopik, változatlanul mindenki igényét igyekeznek kielégíteni, bár a gazdasági válság és a város nehéz anyagi helyzete érződik a jubileumi, huszadik Váci Világi Vigalom néven ismert országos rendezvény programjain. A főszervező, Váci Városimázs Kft ügyvezetője, Vígh Mihály, valamint Mokánszky Zoltán alpolgármester és a vendéglátással kapcsolatos feladatokat ez évben is lebonyolító Interveniál-TranszKer Kft. konzorcium képviseletében Csepreginé Nagy Ildikó, a Megcsí-Pi-pi gyorsétterem vezetője közösen tartott sajtótájékoztatót a július utolsó hétvégéjén tartandó esemény kapcsán.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1761 - 1768 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat