Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Jazz Klub a váci Madách Imre Művelődési Központban Nyomtatás E-mail
2016. jan. 13.
A Madách Imre Művelődési Központ januárban induló, Vác városban hiánypótló jazz programsorozatával hagyományt kíván teremteni. A Madách Kávézóban havi rendszerességgel jelentkező Jazz Klubban országosan ismert és elismert zenészek és fiatal tehetségek közvetítik a jazzművészet értékeit. A kezdeményezés célja Vác kulturális életének színesítése, a jazz stílus népszerűsítése, a zenei rétegigények kiszolgálása.



A jazz klub előadói:
a D.A.S. trió, Zolbert, Pálinkás Gergely és zenekara és a JunK.

Műsorvezető, házigazda: Pálinkás Gergely.

A belépőjegy ára: minden koncertre 800 Ft, amely a Ticketportálon online is megvásárolható.


2016. február 17-én szerdán 19 órai kezdettel, a klub egy kihelyezett koncertjén világsztárok lépnek színpadra a Nagy János Experiment formációval, melynek a Bartók–Pikéthy Zeneművészeti Szakközépiskola és Zeneiskola AMI ad helyet.


Nagy János – billentyűs
Dominique Di Piazza – basszusgitár
Borlai Gergő – dob
Xavier Desandre Navarre - ütőhangszerek
Az együttest Nagy János Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, jazz-zongorista hívta életre. Az elmúlt évben nagy sikerrel léptek fel trióban Dominique Di Piazzával, a világ egyik legelismertebb és legjobb basszusgitárosával az Alba Regia Jazzfesztiválon. Ott határozták el, folytatják az együtt zenélést. Az együttes ütőhangszerese, Xavier Desandre Navarre Párizsból érkezik. Filmzenei munkáit lehet hallani többek közt Luc Besson Leon a profi vagy Menno Meyjes Manolete című filmjében. Az alkalmi kvartett negyedik tagja az immár nemzetközi hírnévnek örvendő Borlai Gergő.
A belépőjegy ára elővételben: 1000 Ft, az előadás napján: 1300 Ft


2016. január 30. szombat 19 óra
D.A.S. trió

Három fiatal muzsikus, akiknek az átlagéletkora még csak tizenhat év, kivételes tudásukkal máris felkeltették a jazzrajongók és a szakma figyelmét egyaránt. Ők a D.A.S. Trió: Fábry Adonis/Donka(dob), Nagy Ábel (billentyűk), Kéri Samu(basszusgitár). Saját kezdőbetűikből rakták össze az együttes nevét, amikor alig két éve először együtt muzsikáltak. Azóta több díjat is bezsebeltek különböző fesztiválokon.
A zenekar saját számokat játszik, melyeket együtt írnak. A közöttük lévő bámulatos összhang az első pillanattól átjön, fiatalos lendületük magával ragadja a közönséget.


2016. február 12. péntek 19 óra
Zolbert


Zolbert a fiatal, tehetséges szaxofonos, Frappé című dalával 2013-ban megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klub által szervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. A következő évben a VII. Jazzy Jazz Dalverseny fődíjasa lett Friendship című szerzeményével, amely a szakmai zsűri döntése alapján a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is megkapta. Szintén a tavalyi évben zenésztársaival a VeszprémFest nagyszín-padán lépett fel a világhírű The Brand New Heavies előzenekaraként.


2016. március 4. péntek 19 óra
Pálinkás Gergely és zenekara


Gergely egyebek mellett a kiváló énekes, Majsai Gábor zenekarának tagja. Évek óta játszik az ország legismertebb zenészei – Dörnyei Gábor, Szappanos György – társaságában különböző jazz formációkban. Saját ill. társzerzőként jegyzett szerzeményei a smooth jazz és a jazz rock jegyeit ötvözik és ugyanaz a letisztult muzikalitás jellemzi őket, mint Gergely gitárjátékát.


2016. április 8. péntek 19 óra
JUNK


A Junk zenekar elsősorban saját értelmezés szerint átformált feldolgozásokat játszik. A funkyt a különböző zenei hatásoktól ihletve vegyítjük latin dallamokkal, swinggel és akár drum and bass-szel is.


A koncertek a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósulnak meg.


Megosztás
 




 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat