Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Foto mozaik II.
2015. máj. 06.
Csütörtökön, 2015. május 7-én 17 órai kezdettel, fenti címmel nyílik kiállítás a Forte Fotóklub Vác tagjainak alkotásaiból Vácott, a Lyra Könyvesház Torony Galériájában (Vác, Piac utca 1.). A tárlatot megnyitja: Maczkay Zsaklin művészeti író. A megnyitón közreműködik: Farkas Péter (gitáron), a Katáng együttes tagja. A kiállítás június 4-ig látogatható.
 ... bővebben » 
 
Kis Könyves Éj Vácott is - Bűn jó könyves-programok a Lyrában
2015. máj. 01.
A független, kiemelkedő szakmai tudást és egyedi kínálatot felmutató könyvesboltok öt évvel ezelőtt indították útjára a Kis Könyves Éj elnevezésű rendezvénysorozatot, az első évben mindössze 5 könyvesbolt részvételével. Mostanra a programban részt vevő budapesti és vidéki könyvesboltok száma 29-re emelkedett, s a boltokhoz számos kulturális intézmény és civil szervezet csatlakozott.
 ... bővebben » 
 
A Váci Irodalmi Szalon következő vendége: Schäffer Erzsébet
2015. ápr. 29.
Békebeli mesemondó, aki nyitott szívvel tud hallgatni, írni és mesélni is. Lassan folyó történetei, melyeket a Nők Lapja olvasói jól ismernek, az emberi érzelmek széles spektrumát tárják elénk: megérintenek, felráznak, elringatnak. Ő Schäffer Erzsébet, aki 2015. május 8-án, pénteken a Váci Irodalmi Szalon vendégeként látogat Vácra. A Nők Lapja főmunkatársával a Váci Irodalmi Szalon életre hívója, a Szóval-tettel a Városért, a Demokráciáért Egyesület (SZAVAD) elnöke, Matkovich Ilona író, újságíró, városi képviselő beszélget.
 ... bővebben » 
 
HOBO 70 - Hobo és bandája a Váci Dunakanyar Színház színpadán
2015. ápr. 27.
A magyarországi blues atyja, Hobo, ugyan mi mással is ünnepelhette volna 70. születésnapját, - ahogy ő nevezte - e „szörnyűséges jubileumot”, mint egy fergeteges, számos vidéki és budapesti helyszínt érintő koncertturnéval? Hobo és Bandája e programsorozat egyik állomásaként érkezett Vácra, pontosan a Váci Dunakanyar Színház színpadára, ahol a Kossuth –díjas előadóművész, dalszerző irodalmi estjeivel és koncertjeivel immár visszatérő vendégnek számít.
 ... bővebben » 
 
Kis Könyves Éj az Arcusban
2015. ápr. 24.
A váci Arcus Kiadó könyvesboltja (Vác, Köztársaság út 7.) minden érdeklődőt szeretettel vár a "Kis Könyves Éj" országos rendezvénysorozat keretében megrendezésre kerülő olvasókörre, amelyet Fazekas Lászlóné magyar tanár vezet majd. Az erre az estre kiválasztott mű Dragomán György: Máglya című regénye. Az olvasókör mellett ugyanitt, az Arcus Galériában megtekinthető a Cziráki Nándor alkotásaiból álló, nemrégiben nyílt kiállítás is.
 
Idén is lesz váci kiadó a Nemzetközi Budapesti Könyvfesztiválon
2015. ápr. 24.
Az idei Nemzetközi Budapesti Könyvfesztivál sem marad váci kiadó nélkül, ugyanis a korábbi évekhez hasonlóan a váci Arcus Kiadó az idén is részt vesz e rangos eseményen - tájékoztatták szerkesztőségünket. A 2015. április 23-a és 26-a között megrendezésre kerülő Nemzetközi Budapesti Könyvfesztiválon mindenkit szeretettel vár a Kiadó kollektívája a Millenáris D10-es standjánál, ahol az alábbiakban ismertetett programok kerülnek megrendezésre.
 ... bővebben » 
 
Az utolsó Arbos Jazz Estek
2015. ápr. 23.
Ma, este 18 óra 30 perces kezdettel, a váci Bartók Béla Zeneiskolában (Vác, Konstantin tér 8.) kerül sor a 2015. évi Arbos Jazz Estek következő koncertjére, melynek főszereplője a Kovács Linda Experimental Trió lesz (Kovács Linda - ének, Fenyvesi Márton - gitár és Dés András - ütő). Két hét múlva, 2015. május 7-én a Trio Afium koncertjével zárul majd az idei Arbos-sorozat. Mint azt Lachegyi Mátétól, az Arbos Jazz Estek atyjától megtudtuk: ezzel a két koncerttel nem csupán az idei sorozat zárul - a 10 éven keresztül megrendezett kulturális rendezvénysorozat ezúttal végleg elbúcsúzik a közönségtől.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 137 - 144 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat