Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Szerezd meg az álommelód! Nyomtatás E-mail
2019. jan. 27.
Sokszor kell munkát keresnünk életünkben. Ez egy nagyon stresszes időszak, azonban a folyamatos keresgélés helyett jobb egyszerűen, elsőre megtalálni a nekünk tökéletes munkahelyet, ahol boldogan dolgozhatunk nagyon hosszú ideig.Egy beküldött önéletrajz alapján, ha már visszahívnak egy személyes interjúra, az is nagy eredmény. Bár ez nem feltétlenül jár együtt azzal, hogy meg is kapjuk az állást. Ha megkapjuk, akkor se biztos, hogy sokáig akarunk maradni a megszerzett pozícióban, mert lehet, hogy nem tökéletes. Szerezd meg az álommelód és a jövőre nézve elfelejtheted a munkakereséssel járó bajlódást, a sok felesleges, hiábavaló interjúval együtt. Igenis megtalálható az álommeló, az nemcsak a filmekben létezik! Hogyan? Mutatjuk!

Munkakeresés előtt

Tehát, pontosan tervezzük el mindent! Nemcsak az fontos, hogy mennyit szeretnénk keresni. Fontos a munkavégzés helye és főleg annak időtartama is. Mindezek mellett vegyük figyelembe a képességeinket, erősségeinket és gyengeségeinket egyaránt. Fontos, hogy az álommelóban olyan feladatokkal foglalkozhassunk, melyekkel könnyen boldogulunk, és még akár szórakoztatnak is. Ezeknek a napi munkafeladatoknak rutinszerűen kell menniük, semmi esetre sem jelenthetnek terhet vagy kihívást számunkra.Rossz ötlet valamilyen hiányosságunkat leplezni az önéletrajzunkban, vagy akár magunk előtt is. Egy olyan munkakör, mely a hiányosságainkra vagy ahhoz hasonló elvárásokra épül, meg fogja nehezíteni a napi munkánkat, az életünkkel együtt. Sőt, könnyedén fel is adhatjuk, mert belefáradhatunk az egészbe. Ilyenkor felmondhatunk, sőt előbb ki is rúghatnak, és kezdhetünk új munkahelyet keresni. Megint indul minden elölről, kezdve a stresszel.

Megvalósítás

Fontos, hogy célkitűzéseink maradjanak a realitások talaján. Ne tűzzünk ki célul elérhetetlen álmot. A munkakeresés velejárói sajnos a csalódások is, próbáljuk a felesleges kudarcoktól megkímélni magunkat. Egy már eleve nem tökéletes munkahelyen sem érdemes sokat várni a változtatással. Ideálisabb már az első problémák jelentkezésénél szétnézni a munkaerőpiacon, és figyelni a velünk szembe jövő lehetőségeket.

A lehetőségek tárháza majdnem végtelen a mai világunkban. Vállalhatunk munkát otthon bedolgozással, külföldön még úgy is, ha szeretnénk a teljes családot magunkkal vinni. Az idegen nyelvek ismerete nagy előny, de sok esetben már nem is feltétel.

Ha megkérdezünk igazán sikeres embereket, bizonyára azt fogják mondani, hogy bőven volt részük kudarcban eddigi életük során. Ez teljesen természetes folyamat, hiszen ritka az olyan ember, akit nem ér egyetlen kudarc sem. De tanuljunk a hibáinkból, és a korábbi rossz tapasztalatainkból, hogy amikor már majdnem célegyenesben vagyunk, ezekre alapozva tudjuk a legjobb döntést meghozni. A kitartás az, amit elsődlegesen meg kell említeni a célok eléréséhez vezető úton. Nézz szét a DreamJobs aktuális munkalehetőségei között. Lehet, hogy a te álommelód is pont ott lapul!
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat