ROZMARING, A VÁROSHÁZA TÚLFIZETETT NYUGDÍJASA ARROGÁNS VOLT A VÁLASZTÓIVAL ÉS RÁADÁSUL HAZUDOTT NEKIK

A városháza dzsolidzsókere, az álláshalmozó „kisnyugdíjas” Rozmaring Sándor, ahelyett hogy a váciaktól elnyert bizalmat és a jól megfizetett jutalomállását megbecsülné, a napokban megkockáztatta azt, hogy minősíthetetlenül szólt a helyi polgárokhoz és ami Bill Clinton óta a legmegbocsáthatatlanabb egy politikustól: HAZUDOTT IS A VÁLASZTÓINAK!

A pozícióhalmozó baloldali városházi képviselő felel azért a Városfejlesztő Kft. tavaly indokolhatatlanul megkapott vezetői állásában, hogy felügyelje, rend és tisztaság legyen a városban. Az olvasói visszajelzések és szerkesztőségi tapasztalataink alapján azonban messzemenően nem képes hozni a pozíciója és választási ígéreteik alapján elvártakat.

Mivel szájzárat azóta sem sikerült a sajtómunkásokra és a választópolgárokra tenni, ezért a tehetetlenkedéseiből fakadó anomáliákat sorra nevén nevezik a még nem cenzúrázott közösségi oldalakon.

A Váci Életben megjelent péntek reggel egy poszt a deákvári Vízfogó dzsungelszerű elgazosodásáról, amivel ennek a vezetésnek a hatalomra kerülésük óta még eddig az egyik évben sem sikerült megbirkóznia.  Így szólt az alábbi képpel illusztrált, közösségi oldalon megjelent eredeti poszt:

„Nem, ez nem a brazíliai őserdő, ez a Vízfogó Vácon!”

Rozmaring Sándornak pedig ezt sikerült hozzászólnia:

„Örülök, hogy így a szíveden viseled Deákvár sorsát! De! Ezt mi megoldjuk magunknak. Ma került a Vízfogóra a sor, el is készült! Haladj tovább kutakodni és írjál! Üdv.”

Egy azonnal elkészített aznapi, majd másnapi fényképfelvétel pedig megmutatta, hogy az eredeti bejegyzésben jelzett probléma – az állításával szemben! – NEM OLDÓDOTT MEG.

Sem a Politikusok Álmoskönyve, sem a Politikusok Választói Etikai Kódexe (ó bár csak lenne ilyen!) nem sok jóval kecsegteti egy következő választás során azokat,

  • akik hasonlóképpen szólnak a választóikhoz,
  • akik tételesen nem hajtják végre a választási ígéreteiket,
  • akik mindeközben elvégezetlen feladataikért megindokolhatatlan közpénzt emésztenek fel,
  • akik mindeközben orcátlanul hazudoznak neki…

Miből gondolta a baloldali képviselő, hogy megengedheti magának ezt az arrogáns hangot bármelyik vácival szemben is?

Miből gondolta, hogy nem lesz olyan deákvári, aki a szombati esőzés ellenére nem megy ki ellenőrizni, hogy pénteken valóban levágatta a Víznyelő dzsungelében tenyésző másfél méteres füvet? (MEGMÉRTÉK! Kiss Zsolt menjen ki megint a „centijével” – mint ahogy azt a 2019-es választások előtt tette –, cáfolja meg a közismert „tegyünkrendet mosolyával” a deákváriak panaszát!)

Rozmaring tehát szembe hazudta az őt megbízó (benne MEGBÍZÓ!) választóit, a Vízfogó állapota állításával szemben ugyanolyan (hétfő 14:30 idő szerint is), mint amit nehezményeznek a közösségi oldalakon.

Egyébként Rozmaring is természetesen IGENNEL szavazott a városiak megsarcolása kapcsán hozott rendeletre, amikor az Összefogás frakció döntést hozott a „közösségi együttélés szabályairól”.

Azt kockáztassa meg manapság bármelyik váci polgár, hogy a lakókörnyezetében másfél méteres fű legyen!

Ezt ma Vácon csak ez a nagyzoló, antidemokratikus társaság engedheti meg magának!

***

Most pedig álljék itt, hogy miképpen reagáltak a váciak Rozmaring e téren mutatott megnyilvánulásaira:

Az alábbi idézetek három közösségi oldalról származnak, amik között van nagyon karcos is!

Az egész város egy szemétdomb. Földváryn van, ahol 50 centis a fű már. Tele kullanccsal …

{Egy Rozmaring védő olvasó azt írta}: „elvárják hogy valakik a házuk környékét rendbe tartsa, kezdjetek a munkához, ha nem tudjátok fogadjatok fel valakit és fizessétek meg!”

{Ezt a választ kapta}: „már megfizettük! Úgy hívják, hogy kommunális adó! A fenti fotó a vízfogó partjáról készült, nem pedig a házak előtti területről, mert azt bizony rendben tartjuk saját erőből, saját költségen!”

Majd megmagyarázzák azzal, hogy nem vágják mert hadd éljenek a fűben a lények, (…) ez így egészséges, éljenek a méhecskék, döngicséljenek, meg a nem tudom mik, amik a fűben élnek, úgyis kitalálják miért nem…

***********************************

Törölték a posztot a Váci Életből! Minden poszt, komment ugyanerre a sorsra jut, amelyben a jelenlegi városvezetést bárki bírálni meri. A baloldal által oly sokszor hangoztatott szólásszabadságot ők így értelmezik!

Újra látom a bejegyzést a Váci Életben, és hozzá is szóltam.

(…) nem az a baj, ha egy közéleti ember hibázik, hanem az, ha nem képes a hibáját korrigálni. Két mondatos bocsánatkérésről lenne most szó Rozmaring részéről és utána nem lenne ügy.

Az hogy ez nem megy, inkább töröltet a városvezetés, nagyobb probléma, mint Rozmaring inkriminált stílusa.

Az ilyen állapot csak ellenzékben zavarta a városvezetést. Most: jól van az úgy!

***********************************

Van 3 db igen jól megfizetett alpolgármester, akik a város pénzéből élve nem csinálnak semmit. Esetleg kézbe vehetnének egy fűkaszát, hogy valami haszon is legyen belőlük. (Bár bocs, ha jól olvastam K.Zs. havi beszámolóját, akkor megnézte, hogy milyen állapotban vannak a ligetben a padok. Ez azért tőlük már komoly teljesítmény)

Ez a méhlegelő. És a házak előtt sem kell levágni legyen az is méhlegelő! Ha a hivatal felszólít akkor ezt kell válaszolni. Az önkormi is hagyásfoltnak nevezi, amit nem nyír le. Akkor a házak előtt legyen hagyásfolt.

Rozmaring Sándor! Itt lakok, tehát szeretném a szívemen viselni a lakókörnyezetem sorsát! Valamint szeretném közölni, hogy nem kértem a hozzájárulásodat ahhoz, hogy ezt a posztot, vagy bármelyiket kirakjam a saját üzenőfalamra! Az utolsó mondatom pedig a bűbájos hozzászólásodhoz az, hogy NEM került sor ma a vízfogóra (bármennyire is azt próbálod sugallni, hogy megcsináltátok), tehát valaki piszkosul nem mond igazat. Tehát Te haladj tovább kutakodni!

Rozmaring Sándor! Szerintem ezt a lekezelő, pökhendi stílust máshol használja, az haladjon tovább a dolgát végezni, amiért nem kevés pénzt vesz fel a semmiért!

Rozmaring Sándor! Ha becsatlakozhatok eme csodás beszélgetésbe, akkor mi lesz a Radnóti út sorsa? Tudja, amiről beszéltünk, és azt ígérte, hogy májusban visszatérünk a témára. Nos akkor legyen kedves tájékoztatni ez ügyben. Amúgy azt gondolom, hogy nagyon nem kellett kutakodni. De lehet, más hangnemben is válaszolni, mert egy képviselőtől ez elég stilustalan.

Rozmaring Sándor! A stílus Önt minősíti! És halkan megjegyezném NEM, NEM LETT LEVÁGVA!

Rozmaring Sándor! Hmmm, én arra szoktam azt mondani, hogy „elkészült”, amit már a „megrendelő” IS megnézett ÉS átvette… Ennek hiányában pont olyan az állítás, mint amikor a bolti tolvaj „Valaki” azt állítja a lopott áruról, hogy „a másik boltban vettem” – blokk nélkül… Szóval a többi kommentet látva ez pont úgy tűnik, mintha már kifizették volna a nyírást, de valahogy nem készült el…

Rozmaring Sándor! Tátott szájjal rohangálsz a f…erdőben, lassan 4 év alibizés után, ne is várj többet a szavazóktól…

Rozmaring Sándor! Bárcsak maga is így viselné szívén Deákvár sorsát. Valószinüleg nem így nézne ki! Sajnos kutakodni meg nem kell hiszen mindenhol ez van. Így hát kicsit szerényebb hozzá szólás lehet, hogy szimpatikusabb lett volna.

Rozmaring Sándor! Ez a kép most készült: 2023.05.12, reggel 7 óra 51 perckor. Akkor ki hazudik? Lehet, hogy egy kép erről: út és fű…?

Nézd meg hogy belém áll a „képviselő úr(?)”. Lassan azt is elérik, hogy a saját oldalamról IS kitiltanak, ha nem figyelek…

Ha nem figyelsz, nem csak az oldaladról, de városból IS, sőt a Föld nevű bolygóról IS ki leszel tiltva.

Rozmaring Sándor! Ismeri azt a szót, hogy nőkkel szembeni tisztelet? A kommentjéből ítélve, nem igazán… Az Ön által képviselt stílus, pedig pont olyan, mint amit a főnökei pepitába adnak elő! Ha pedagógus lennék, egy hatalmas 5-ös osztályzattal jutalmaznám… De rajtam kivül sokan örülnek, hogy a követkeźő választásokon,

egy ilyen pökhendi, arrogáns stílust nyíltan vállaló ember, biztosan nem lesz újraválasztva…, mert mi haladunk tovább,

Ön pedig, maximum maradna, ha maradna…

Rozmaring Sándor! Mekkora tahó gyökér vagy! Miért nem az úszószemüveges, tolvaj, múmia kitartódat utasítgatod, hogy ne csak a magadfajta megélhetési sz…kat meg a családját futtassa, hanem tegyen végre valamit a városért is a hazudozáson, lopáson kívül!?

Bocsánat, de valaki értelmezné nekem azt a mondatot, hogy „Ezt mi megoldjuk magunknak”? Köszönöm szépen a segítséget előre is!

Gondoltam! Szerintem mindenki érzi, hogy mennyire árulkodó pl. csak ez az egy mondat is. De a propaganda arról szól, hogy szeressük egymást – bármelyik közösséghez is tartozunk – érdek nélkül, a város fejlődésének érdekében.

(..) És én azt sem tudom, hogy Rozmaring úr milyen értékeket képvisel általában, de

a stílusa sokkoló! Milyen lehet zárt körben a véleménye, ha nyíltan ilyet bevállal?

Hol van itt a „közösségért teszek”, „a váciakat szolgálom”, „tisztelem embertársaimat”, „köszönöm, ha jelzéssel élnek felém azok akik megválasztottak”, „értem (még ha nem is szeretem) és köszönöm a kritikát” stb…?

Ne várj ilyen mondatokat a „képviselő úrtól(?)”, amikor szent meggyőződése, hogy Deákvár az Ő kizárólagos territóriuma. Mondjuk az a körzet – amelyről szó van – semmilyen tekintetben nem az Ő játszótere, mert itt más a képviselő. Viszont sok évvel ezelőtt elkövettem azt a megbocsájthatatlan hibát, hogy nem értesítettem arról (sőt engedélyt sem kértem), hogy Deákváron vásárolok ingatlant és ideköltözöm. Tehát szerintem azt próbálta „udvariasan” az értésemre adni, hogy ne szóljak bele a deákvári ügyekbe.

Ó értem! Az más! Azaz most már semmit sem értek… De így még rosszabb a sztori. Akkor én Attila utcaiként tuti, nem szólhatok hozzá…

Meg se próbáld, mert Te is megkapod a magadét!

Meg ne mondd, hol laksz, mert térdig fog érni a fű mostantól! Büntiben lesz az utca!

„Szerencsénkre” itt csak aszfalt van.

De milyen jó aszfalt!

Az ám! Nem unalmasan sima, hanem szép foltosan vidám!