VÁLASZADÁS HELYETT CSAK LÖKDÖSŐDÉSRE FUTOTTA A JOBBIKOS KÉPVISELŐKTŐL

Agresszívan léptek fel egy újságíróval szemben a váci baloldali képviselők – a MAGYAR NEMZET is szemlézte a 0627.hu írását a jobbikos képviselők újabb botrányos viselkedését a sajtóval.

Önkormányzati lakásügyben kérdezték volna Fehér Zsoltot (Momentum–DK–Vácért Lokálpatrióta Egyesület–Jobbik–LMP–Szavad Egyesület–Mindenki Magyarországa–MSZP–Párbeszéd), váci önkormányzati képviselőt, aki az Emberi Kapcsolatok Bizottságának elnöke a Pest megyei településen. Az eredetileg jobbikos politikus azonban nem válaszolt a 0627.hu portál kérdéseire, képviselőtársa, a szintén jobbikos Kászonyi Károly pedig

akadályozta a stábot munkavégzés közben.

– Vácon a városházán a februári képviselő-testületi ülést követően szerettük volna feltenni kérdéseinket Fehér Zsolt részére, ám az összefogás frakció képviselője elmenekült kameránk elől – írta a helyi hírportál.

Beszámolójuk szerint Faludi Szilvia lakásügyében Fehér Zsolt még tavaly ígért tájékoztatást, amennyiben hivatalos kérelmet nyújtanak be erről az önkormányzatnak. Ahogyan írják, a Fidesz–KDNP helyi képviselője, Pető Csilla ezt meg is tette, de

tájékoztatás továbbra sem kapott.

A fideszes politikus kérelmét azzal a céllal küldte, hogy vizsgálják felül azt a döntést, amely során a Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye akkori igazgató-helyettesének, a 600 ezer forintot meghaladó jövedelemmel rendelkező Faludi Szilviának szavazták meg a bérlőkijelölési jog keretében Sívóné Cseh Katalin javaslatára, két évre havi 25 000 forintért a másfél szobás önkormányzati bérlakást tavaly január elején.

Kiemelt kép: Fehér Zsolt önkormányzati képviselő (Fotó: 0627.hu)

***

A lap ugyan nem tért ki rá, de olvasóinkat emlékeztetjük Kászonyi HírTv-s munkatárssal szemben mutatott botrányos viselkedésére, valamint Fehérre, mint a képviselő-testületben továbbra is megtűrt „váci perverz nácira”.

HÍRTV: SÉRTEGETTÉK AZ ÚJSÁGÍRÓKAT MÁRKI-ZAY PÉTER VÁCI UTCAFÓRUMÁN (VIDEÓ)

Nem először történt meg Vácon az újságírók inzultálása, tavaly márciusban számoltunk be arról, hogy Kászonyi Károly miképpen sértegette trágár szavakkal az újságírókat, a HírTV kameráját pedig ki is kapcsolta Márki-Zay Péter váci utcafórumán.