EGY HÉTEN BELÜL NÉGY EREDMÉNYT KÖNYVEL EL A VVLSE CSAPATA

A Biatorbágy elleni, félbeszakadt mérkőzés eredményének véglegesítésével párhuzamosan szombaton Dunakeszin folytatta – sajnos vereséggel – bajnoki szereplését a VVLSE csapata, szerdán pedig Dunaharasztiban, aztán szombaton a ligeti stadion lép pályára a gárda, éspedig a Gödöllő ellen.

A Pest megyei I. osztályú bajnokság ötödik fordulójában – egy idős szurkoló tragikusan hirtelen halála okán – félbeszakadt VVLSE – Viadukt SE-Biatorbágy mérkőzés kapcsán először újrajátszást javasolt a szövetség, de mivel kiderült, hogy nem tudták volna ugyanazokat a játékosokat pályára küldeni a csapatok, végül elkönyvelték a pályán elért 1-1-es eredményt.
Szombaton Dunakeszin a házigazda csapat különösebb nehézségek nélkül érvényesítette a papírformát a VVLSE ellen, a végeredmény 4 – 0 lett.

Ezen a héten szerdán a Dunaharaszti vendégeként lép pályára városunk csapata, szombaton pedig – a Gödöllőt fogadva – a ligeti stadionban, ez a mérkőzés 15 órakor kezdődik.

Az is fontos hír a klub háza tájáról, hogy a Király Endre Technikum és Szakképző Iskola rendészeti tagozatán tanulók diákok a 2022/2023-as idényben is sokat segítenek az egyesületnek a felnőtt csapat mérkőzéseinek, illetve a Bozsik-program eseményeinek megrendezésében, ezért a VVLSE ezúton is köszönetet mond az oktatási intézménynek.