NŐI KÉZILABDA: ÚJ NÉVADÓ SZPONZOR ÉRKEZETT

A Praktiker Kft. lett az NBI-es bajnokság és a magyar kupa mellett a nemzetközi kupaporondon is szereplő váci Dunakanyar Kézilabda Kft. névadó szponzora, így a csapat a következő idényben Praktiker-Vác néven versenyez tovább.

A klub közleménye szerint a váci női kézilabda-csapat életében ez az egyik legfontosabb bejelentés, mert a 2022-2023-as szezonban mind az NBI-es bajnokságban, mind a nemzetközi versenyekben komoly eredményeket céloztak meg, amelyek eléréséhez folyamatos és biztos támogatás szükséges.

A Praktikernek nem ismeretlen a sport támogatása, de ilyen kiemelt formában most először működnek együtt egy élvonalbeli kézilabdacsapattal. A névadó szponzori szerződést Pártos Zsolt, a Praktiker Kft. ügyvezető igazgatója és Kirsner Erika írták alá.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy az idei évtől a Praktiker Kft. lett a névadó szponzorunk és mindent meg fogunk tenni azért, hogy idénybeli eredményeinkkel megerősítsük névadónkban döntését, valamint bizonyítsuk, hogy egy folyamatos névadó szponzoráció mindkét fél számára hosszútávon is sok előnnyel jár”

– nyilatkozta Kirsner Erika elnök.