FERJANCSICS RÁGALMAZÁSI PERT INDÍTOTT, ELBUKTA, MAJD ELHALLGATTA – A VÁCONLINE-RA NEM LEHET SZÁJZÁRAT TENNI

Immáron ötödik alkalommal bizonyosodott be, hogy a VácOnline-t sajtóperekkel, koholt ügyekkel és rágalmazási váddal sem tudják elhallgattatni. Az érintetteknek adtunk időt arra, hogy a városházi sajtóban ne csak az elsőfokú  ítéleteket harsogják, hanem CSAK a jogerős másodfokú döntéseket hozzák nyilvánosságra. Mivel Ferjancsics László eddig nem volt hajlandó publikálni a sikertelen áskálódásának eredményét, pedig kapott rá három hónapot (!) így most mi megtesszük azt.

E mostani jogerős ítélet arról szól, hogy a VácOnline nem rágalmazott meg senkit.

A másokról fanatikusan adatokat gyűjtögető, notórius feljelentgető, az ország egyik legaktívabb közadatkérője, a politikai ellenfeleinek tartott váci polgárokat rendszeres jogi dresszúra alá vető Ferjancsics nem képes leállni a polgári lap ellen indított támadásaival sem, pedig a városházával szemben immár 5. alkalommal jogerősen is bebizonyosodott, hogy ezzel a jogászkodás mögé bújt sunnyogással nem tudja, nem tudják a lap kritikus, de mindig a törvényes, a szólás szabadság keretein belül maradó hangját elhallgattatni.

A kútmérgező Ferjancsics ezerszer is leírhatja, hogy hazudik a VácOnline, ahányszor csak akarja, de a tényeken ez nem változtat: eddig jogerős elmarasztalás még nem született az új szerkesztőség munkájával kapcsolatban.

Ferjancsicsnak három hónap is kevés volt, hogy a közvéleménnyel tudassa, hogy jogerősen elbukott a rágalmazási vádja