HARCOS LMBT AKTIVISTA INOTAY KAMPÁNYESEMÉNYÉNEK SZERVEZŐJE

Jól mutatja, mennyire köpönyegforgató Inotay Gergely, hogy miközben fennen hirdeti magáról, hogy egykor hittant is tanított, most egy harcos LMBT aktivistát vett maga mellé közvetlen munkatársnak a kampánycsapatában. Nincsenek már elvei, bármit megtesz a hatalomért.

A Momentum váci szervezetének alelnöke, Friewald Ruben már a baloldali kampány korai időszakában feltűnt, először Juhász Béla momentumos jelölt mellett, majd Inotay jelöltté válásakor otthagyta korábbi támogatottját, és átszegődött az előválasztáson győztes oldalhoz. A lelkes aktivista konkrétan a „Momentum LMBTQ projektcsapatának” is tagja.

Friewald Ruben közszereplő, hivatalos közösségi oldala szerint „kultúralista, író, politológus hallgató”. Tekintsünk el attól, hogy Ruben 20 évesen már írónak tartja magát és foglalkozzunk a politikai tevékenységével. Ruben harcos LMBT aktivista, aki nyilvános oldalán fölényesen és minden más véleményt félresöpörve osztja liberális nézeteit, többször a kommentelők próbálják ébresztgetni az önmaga felsőbbrendűségétől elkábult politológus-hallgatót.

Aktivitását figyelve látható, hogy lelkes aláírásgyűjtő, valamint Inotay szobi kampányeseményének is ő volt a szervezője. Az esemény szervezőjénél óriási méretben látható Friewald Ruben neve. Inotay tehát a kampány egy fontos szegmensét bízta a liberális aktivistára, ami nagy bizalmat feltételez. Bizonyára más fontos feladatokat is rábízott. Inotay pedig ezzel azt is demonstrálja, hogy teljesen magáénak vallja az LMBT nézeteket.

Inotay igyekszik mindenkit megnyugtatni a baloldalon, aki esetleg hittantanár múltja miatt ferde szemmel nézne rá, hogy ő már teljesen kompatibilis a baloldal LMBT elvárásaival, ezért bizalmi emberét a legszélsőségesebb liberális nézet hirdetői közül választja. Ez előre jelzi, hogy mindent meg is szavazna, amit az LMBT lobbisták kérnének tőle. Inotay erősen túlkompenzál, hogy a liberálisok bizalmát kivívja magának.

Így már nem csoda, hogy a baloldalon ostobaságnak tartják a gyermekvédelmi népszavazást. Már készenlétben állnak az aktivisták által összehozott szervezetek, hogy az óvodákban és iskolákban folytassák az LMBT átnevelést. Inotay pedig majd bólogat mindehhez, és közben sűrűn emlegeti majd, hogy ő volt hittan tanárként is büszkén áll a legvadabb liberális elképzelések mellé. Inotay lecserélte a keresztet a szivárványra.