FRISSÍTÉS!!! – VÁCI NÁCI ÜGY: FEHÉR ZSOLT NEM MOND LE ÉS NEM KÉR BOCSÁNATOT

FRISSÍTÉS 19:30

Fehér Zsolt nem vonja vissza rasszista kijelentéseit, helyette idétlenül viccelődni próbál úgy, hogy sikerült újra rasszista csavart belecsempésznie a mondandójába. Megdöbbentő Fehér Zsolt ezen újabb ámokfutása!

Írja:

„Úgy tűnik, a mai nap a rendkívüli hírekről szól. A váci fidesz és a váci kdnp elhatárolódó közleményei a Vamzer közreműködésének hála villámsebesen bejárták a golyóbist. Mutatom a legfrissebb reagálást. Tekerjétek brutálba a hangerőt, úgy az igazi!”

***

Fehér Zsolt sajnálatosan folytatja a hazai jobbikosok azon dicstelen hagyományát, hogy miután lebukik, akkor megpróbálja elbagatellizálni a magából gyakran kibuggyanó rasszista megszólalásait. Ilyenkor a többiekhez hasonlóan gyerekesen hazudozik, gyalázkodik, az egyértelmű bocsánatkérés helyett kritikusai emberi tulajdonságainak megfosztásával (dehumanizációval), kétes értékű művek beidézésével, de ami a leggyalázatosabb, infantilis hülyéskedéssel válaszol. Egy politikushoz teljesen méltatlan, nívótlan mai posztja volt a „válasza” a váci FIDESZ, a váci KDNP, a helyi zsidó közösség közleményeire, amelyben egyöntetűen felszólították arra, hogy szégyenletes rasszista megnyilvánulásai miatt távozzon a váci testületből, egyáltalán a váci közéletből.

Ezt üzeni a vele kapcsolatos botrányos ügyere:

„Említettem már, hogy tiszta depis lettem, amiért elhatárolódott tőlem a Fidesz váci elnöke egy általa náci sisaknak nézett 1970-ben bevezetett honvédségi rohamsisak és egy náci sasnak nézett turulmadár miatt? Nagy kár, pont előtte akartam meghívni egy ribizliszörpre, hátha öribarik lehetünk 😃😃😃 A KDNP-t még megvárom elhatárolódik vagy a szörpöt választja-e 😃”

„Bréking! Kdnp-s sem iszik szörpöt! Teljesen fel vagyok dúlva.”

E szavak hűen tükrözik annak a jobbikosnak a viselkedését, aki nem tud és nem akar tisztába lenni tettei súlyával. A váciak számára egyre plasztikusabban megmutatkozik az a politikusi arcél, amely mögötti személyiség megvehetőnek mutatkozott, hát be is fizették – egy számára eddig elérhetetlen javadalmazásért – egy szélsőjobbról induló, szélsőbalig ingadozó hullámvasútra. A leleplezett rasszista most éppen a váci baloldalra hullámzott át.

Ezzel kapcsolatban nem kisebb személyiséget szeretnénk idézni, mint Jakab Pétert, aki a rasszizmus kérdésben, Fehér Zsolt pártjának a nevében így nyilatkozott (nem is egy tipikus jobboldali sajtónak!) a 444-nek:

Arról, hogy hány olyan ember lehet a Jobbikban, akiről korábbi, rasszista, antiszemita megnyilvánulást lehet a választások előtt előszedni, nem az számít, hogy hányan vannak, hanem hogy képesek-e ezekért bocsánatot kérni, „a jobbikosok tisztességes emberek, akik ha hibáznak, nem megmagyarázzák és letagadják, hanem elismerik és bocsánatot kérnek.”

Úgyhogy a napokban kiadott helyi közösségek közleményével együtt várják a váciak Fehér Zsolt döntését és frakciója tagjainak állásfoglalását.