A VÁCI ZSIDÓ HITKÖZSÉG SAJTÓKÖZLEMÉNYE TÓTVÁRADI-NAGY BENCE, VÁCI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ MAGATARTÁSÁRÓL

A Váci Zsidó Hitközség 1600 elhurcolt, minden vagyonától megfosztott, meggyilkolt volt váci polgár emléke nevében tiltakozik Tótváradi-Nagy Bence váci önkormányzati képviselő magatartása ellen, aki mosolygós Hitler-képpel és azon lévő „Jaj te kishuncut” felirattal jelezte azt, hogy kedveli Fehér Zsolt képviselő társa rohamsisakos posztját az interneten, aki szintén a fasiszta jelképek meggyőződéses megjelenítője. (VÁCI NÁCIK – MOSOLYGÓS HITLER KÉP AZ ÚJ LÁJKJEL A VÁCI BALOLDALON)

A jelenlegi váci önkormányzat egyes képviselőitől nem új jelenség a világot lángba borító fasiszta, gyilkos diktátor emlékének dicsőítése. Inotay Gergely az ellenzéki összefogás országgyűlési képviselő-jelöltje, aki

hitoktatóként védelmébe veszi a fasiszta eszmék hangoztatóit. A pénz és a hatalom megszerzése érdekében nem átall megalázkodni, összefogni a magyar történelem legsötétebb korszakának utód pártjával.

Vác város önkormányzatának szellemisége ma már nem méltó a Rauol Wallenberg-díj birtoklására, amire a rendszerváltozás után eddig minden összetételű önkormányzat rászolgált.

Turai János, Váci Zsidó Hitközség elnöke

Vác, 2022 január 16. 

***

VÁCI NÁCIK – MOSOLYGÓS HITLER KÉP AZ ÚJ LÁJKJEL A VÁCI BALOLDALON