A LÁNYOK LEGYENEK ÚJRA LÁNYOK, A FIÚK LEGYENEK ÚJRA FIÚK! – KÖVETELIK MATKOVICH ILONÁTÓL A VÁCIAK

Már több mint 7400-an aláírták azt a petíciót, ami arra szólítja fel Matkovich Ilonát, tegyen lépéseket annak érdekében, hogy a Váci Napló anyakönyvi híreiben a lányok újra lányok, és a fiúk újra fiúk lehessenek, ne pusztán gyermekek, illetve a váci óvodákban ne lehessen a foglalkozások része az LMBT-mesekönyv!

Szabó Csaba, a váci Fidelitas elnöke 2020-ban indított internetes aláírásgyűjtést azért, hogy a váci emberek közösen állítsák meg a Vácra is begyűrűző gender ideológiát. A petíciót már több mint 7400-an aláírták.

A petícióban leírtak emlékeztetnek arra, hogy a Váci Napló anyakönyvi híreiből korábban eltűnt az újszülöttek nemének feltüntetése. Éva és Péter, Léna és Mátyás most már nem valakinek a „lánya” és „fia”, csak és kizárólag a „gyermeke”. A lap működési költségeinek jó része a váci önkormányzattól származik.

A pusztító gender ideológia immár egy békés kisváros, Vác életét is felborzolta. Ha a gender-semlegesség egyszer beteszi a lábát, megállíthatatlanul hozza magával az LMBT-propaganda és a gender ideológia szélesebb körű terjesztését. Meggyőződésünk, hogy a lányok lányoknak, a fiúk pedig fiúknak születnek – áll a petícióban.

Különösen riasztó, hogy ezután Vác társadalmi kapcsolati tanácsnoka az óvodásoknak és kisiskolásoknak szánt Meseország mindenkié című, gender ideológiát közvetítő LMBT „átnevelő mesekönyvet” népszerűsítette közösségi oldalán – emlékeztet a korábbi történésekre a dokumentum.

Felszólítjuk Matkovich Ilona váci polgármestert, tegyen lépéseket annak érdekében, hogy a Váci Napló anyakönyvi híreiben a lányok újra lányok és a fiúk újra fiúk lehessenek, ne pusztán gyermekek, illetve a váci óvodákban ne lehessen a foglalkozások része az LMBT-mesekönyv! –  zárul a petíció.

Aki csatlakozna az aláírókhoz, ide kattintva megteheti.