EVEZÉS: SZKLENKA BENCE B DÖNTŐT HÚZOTT AZ U23-AS VB-N, ITTHON BEFEJEZŐDÖTT A NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOR

A múlt hét második felében a bulgáriai Plovdivban zajlott U23-as evezős világbajnokság zárónapján a magyar válogatott hat egysége állt rajthoz a különböző versenyszámok B döntőiben, köztük a Vác Városi Evezős Clubot képviselő Szklenka Bence és a szintén Vácról indult, ma már a BBE-ben sportoló Ujhelyi Mihály alkotta normálsúlyú kétpárevezős, akik végül az ötödik helyen értek célba, így összesítésben a 11. helyen zártak.

Gratulálunk a dubló tagjainak és edzőjüknek, Molnár Zoltánnak!

***

Mindeközben idehaza, a VVEC sporttelepén befejeződött az újdonságként megszervezett napközi rendszerű nyári tábori program, amit Mácsik Miklós vezetőedző öt pipával értékelt, amennyiben kiváló lehetőségnek bizonyult a kezdeményezés a jókedvű, szórakoztató együttlétre, az evezés oktatására, kitartó evezésre, a játékokra és a fürdőzésre, barátságok szövődésére és erősödésére, maradandó közös élmények szerzésére.


A vezetőedző zárszóként jelezte, hogy 2024-ben újra lesz ilyen nyári programjuk, egyúttal biztatta a szülőket, hogy addig is látogassák meg gyerekeikkel az egyesületet, hogy minél több fiatal kipróbálhassa, megszerethesse ezt a nagyszerű sportágat.