OLVASÓI LEVÉL: FELHÁBORÍTÓ, HOGY MATKOVICH ILONA POLITIKAI CÉLOKRA HASZNÁLJA FEL EGY GYORSÉTTEREM MEGNYITÁSÁT

Kifejezetten felháborítónak találom, hogy Matkovich Ilona politikai célokra használja fel egy gyorsétterem megnyitását – írja olvasónk.

A környéken élők hónapok óta szorongással várják, hogy milyen hatással lesz a környezetükre az itt lakók mindenféle megkérdezés nélkül ide pakolt étterem. Ezek után, amikor Matkovich Ilona még pózol is ezzel, az itt élőket újra semmibe veszi.

A polgármester asszony, „Ingatlan Ilonka, a terror asszonya” azt üzeni nekünk, hogy csak a hatalom számít neki, nem az emberi sorsok, nem Vác városa.

Az ESTV propaganda tévében azt nyilatkozta, hogy a turizmust is fejleszti ez a beruházás, mert majd a bicikli útról az étterembe mehetnek az emberek.

De kérdem én, nem a helyi vállalkozásokat kellene „támogatni”? Miért egy multinacionális cég arca lett hirtelen Matkovich Ilona?

Nyilván, mert ez egy népszerű beruházás, lehet vele dicséreteket, like-okat szerezni.

Számomra a legszomorúbb ebben az egészben az, hogy még én is támogattam 2019-ben és sokáig még védelmére is keltem a polgármester asszonynak. Sajnos tévedtem, a kijózanodáshoz pedig egy gyorsétterem idetelepítése kellett.

Jelenleg azt látom, hogy sokan még abban a fázisban vannak, amiben én is voltam: a tagadásban. Mosolygós arcocskák jutnak az Ilonka alatti kommentekhez, pedig csak megtévesztve tapsolnak a polgármester asszony minden egyes mozdulatához.

Csak nehogy akkor ébredjenek, amikor náluk is hirtelen felépül egy Matkovich család érdekeltségébe tartozó társasház!