AZ ÁLLÁSHALMOZÓ, EGYIK BALOLDALI KÉPVISELŐNEK LEHET, HOGY BÚCSÚZNIA KELLETT MA AZ EGYIK JÖVEDELMEZŐ VÁROSI CÉG VEZETŐI POSZTJÁTÓL

Úgy hírlik a Váci Városfejlesztő Kft. háza tájáról, hogy vezetőváltás zajlik éppen. A csak a saját öntömjénező kommunikációjával elfoglalt városvezetőktől persze hiába szeretnénk megtudni bármit, ezért megint csak magára marad a kíváncsi sajtómunkás és a választópolgár a kínzó kérdéseivel:

  • Talán nem volt elégedett a polgármester a város köztisztaságával, lomos-lombos állapotával?
  • Rozmaring Sándor kihúzhatta a gyufát az ösztönös városvezetőnél azzal, hogy a Széchenyi utcai fákat Facebook-propaganda nélkül ripsz-ropsz módon vágatta ki?
  • Talán már ő maga sem tudja elhitetni saját magával a vasárnapi meséjében leírtakat az osztrák kisvárosról?
  • Érdeklődéssel várjuk a visszhangot arról – ha valóban igaz a ma, csütörtöki hír –, hogy milyen okból is küldenek el egy jól kipróbált és minden poszton (is) megfelelni látszó vezetőt?
  • Valamint még nagyobb a várakozásunk arra nézvést, hogy valóban javul-e ettől az „osztrák kisvárosunk” már várva várt külleme?
  • Megfordul a fejünkben az a gondolat is, hátha már Matkovich Ilonának is elege lett a részrehajló, egyes választókörzeteket túlsúlyban érintő, szavazatokat hajhászó városüzemeltetési munkavégzésekből?
  • Az bizonyos, hogy a félállású alpolgármesternek és a deákvári körzet „polgármesterének” körzetei az elmúlt évben kiemelten sokat szerepeltek a propagandasajtóban és ezen bukhatott meg egy ilyen szép karrier?
  • Lehet, hogy már szeretnének más körzetek képviselői is készülni a következő választásokra a választóik igényeinek kielégítésével a sorban állásban topogás helyett?

Ami viszont eddig biztos volt: 2019 óta a váci balliberális politikusok zöme nem éri be csupán egy képviselői, bizottsági tagság után járó javadalmazással, hanem megválasztásuk után azonnal felügyelőbizottsági tagsággal is megjutalmazták magukat, sőt új jelenségként némelyikük már városi tulajdonú cégekben is jól fizető, vezetői állást szerzett.

Rozmaring Sándor is az egyike volt ezen álláshalmozó, baloldali képviselőnek, aki több városházi  forrásból élhette a helyi megélhetési politikusok kiegyensúlyozott, gondtalan életét.

ISMERT BEVÉTELEI

  1. Megérdemelt nyugdíja az utolsó munkahelye, a cementművek után volt,
  2. felvehette a képviselői javadalmazását,
  3. honoráriumot kapott a bizottsági tagságáért,
  4. minimum két felügyelőbizottság tagja maradt,
  5. és információink szerint 2021 őszétől a Váci Városfejlesztő Kft.-től vehette fel a bő hatszámjegyű fizetését.

A pontos számok ismerete nélkül, nehéz megbecsülni a jövedelmét, de biztosak lehetünk abban, hogy nem a magyar kisnyugdíjasok keserű kenyerét ette!

Hogy repült-e a jövedelmező állásából, ez már az ő és a mi holnapra áthajló gondunk!

MEGÉRI BALOLDALI KÉPVISELŐNEK LENNI VÁCON – ROZMARING SÁNDOR REMEKÜL MEGÉL A POLITIKÁBÓL