MÁR TÖBB MINT 155 EZREN NÉZTÉK MEG A VIDEÓT, AMELYBEN SAJÁT MAGÁT BUKTATJA LE MATKOVICH

A Matkovich bullshit senkit nem érdekel, a váci polgármester megválasztása óta, a feltöltött videóinak össznézettsége mindössze 60 626 megtekintés. Ennek jóval a duplájával, több mint 155 ezren nézték meg mindössze két nap alatt azt a videót, amelyet a 0627.hu tett közzé Matkovich Ilona lebukásáról.

Szinte felrobbantotta az internetet a 0627.hu videója, amelyben egy lakossági fórum keretében a Kőhíd utca környékén élők vonják kérdőre Matkovich Ilonát és Kászonyi Károly önkormányzati képviselőt, miután a polgármester fiának cége kivitelezésében zajló társasház építése során, elmondásuk szerint számos sérelem érte őket.

Kíváncsiságból megnéztük az adatokat, mi érdekli a váciakat jobban: a lakosság véleménye és az igazságok feltárása vagy az a propaganda szöveg és magyarázkodás, amit Matkovich Ilona rendszeresen közzétesz a közösségi oldalán. Diadalittasan győzött az előbbi.

A 0627.hu videója, a bárki számára elérhető adatok szerint már több mint 155 ezer megtekintésnél jár, több mint 1700 Facebook felhasználóból váltott ki reakciót, 778-an megosztották és 398-an úgy gondolták, hogy hozzá is szólnak a bejegyzéshez. Ezt az eredményt mindössze két nap alatt érte el a portál.

Matkovich Ilona közzétett videóit is megvizsgáltuk. A keddi (november 29-ei) adatok szerint, ha összeadjuk a polgármester összes videójának megtekintési számát (ami 38 darab videót jelent), még akkor is csak 100 435-nél járunk, megválasztása óta pedig mindössze 60 626-szor kattintottak a videóira.

Összességében elmondható, hogy ezekből az adatokból jól látszik, a váciak nem a mellébeszélésre kíváncsiak, hanem arra, hogy ki hogyan lép fel és mit tesz, vagy épp mit nem tesz az érdekükben.